Şimdi Ara

Ayakta duramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün insanity'ye başladım fit test ile. Daha önce denediğimden biliyorum en kolay fit test. Kaslarım epey hamlanmış. Dün atladım yapamadıklarımı. Bugün de hareketleri atlamadan yapmaya çalıştım ve pert oldum. Ayakta dururken basenlerim titriyor. Barney Stinson'un koşudan sonra kaldığı gibi kalcam diye korkuyorum.

Birde yapanlar. Sizce zayıflamak için 2 aylık programımı kullanmalıyım, yoksa kasa yönelik olmayan bir videodakini mi yapmalıyım? Hangisini önerirsiniz?

• UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali saha maclarindan sonra banada oluyor en az iki gun surer gecmis olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıflamak için abartmadan spora devam et. Beslenme işini ise bir yaşam felsefesi haline getir. Mesela çaya şeker atmamak, her öğün en fazla 1 dilim ekmek yemek, pilava makarnaya abanmamak, şerbetli tatlılardan uzak durmak ve bunu daimi yapmak. Hadi kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

Hali saha maclarindan sonra banada oluyor en az iki gun surer gecmis olsun

Ahaha şuan 1. gün ağrılarım çok kötü

@-TRioN- Hocam aynen dediğiniz gibi besleniyorum. Her türlü şekerden kaçınıyorum. Tuzlu ayran varsa falan içmiyorum. Bunu her türlü ömrüm boyunca devam ettiriceğim. Birde artık sadece kepek ekmek kullanmayı düşünüyorum. Birde okulda sütlerden alıyorum 250 kj olduğunu farkettim bugün. Sizce içmelimiyim? Ben aldığımız 1 lt sütte daha az enerji görmüştüm..

Şerbetli tatlılardan uzak dururum herhal ama atarım 1-2 tane bayramlarda bahlava. Hergün yemiyoruz ya.

Spor bir insanity var oda yarım saat koşudan daha çok terletir herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 4 Ekim 2013; 16:17:36 >

• kj değil kcal yazana bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

kj değil kcal yazana bakacaksın.

Pardon hocam yanlış yazmışım kcal olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.