Şimdi Ara

Ayakta Alkislanasi Hareket !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun aksam gordugum olayi direk sizlere anlatmak istiyorum,

Halic koprusunun gerisinde 3 yada 4 seritli duz bir yolda bir midibus 80 kmh gibi bi hizla seyrediyor hemen arkasindan ayni hizla seyreden kango ve pesinden biz.

Midibusun onu bombostu sol seritte 100 km ile giden bi araba vardi farki aciyodu kango sinyalini verdi ve 2 saniye sonra usulca sol seride atarken tabi bu sirada biraz hizlandi, tam midibusun tampon hizasina gelince (diger seritten) sinyalsiz isaretsiz kangonun onune bi atliyo kango yavasliyo saga sinyanlini verip sonra onune geciyo ve onunde mesafesini koruyarak dortluleri 3 kere yakip sondurdu sonrada sakince yoluna devam etti.

Bu olayi izledikten sonra kendi kendime dedim ya iste budur yapilmasi gereken budur olay basit ama oyle hosuma gittiki yaptigi davranis eger ayni hatayi ben yapsaydimda ayni hareketi bana yapsaydi omrumde aynaya bakmadan serit degistirmezdim (zaten oylede) o okuzu indirip yerlerde suruklesen dovsen oldursen daha etkili olamaz tabi anlayabildiyse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten seyir halinde dörtlü yakmak bir "uyarı" veya "özür" anlamına gelir.
  • Amacım ukelalık yapmak değil ama keşke noktalama işaretlerini kullansaydınız, olayı daha anlaşılır şekilde anlatmış olurdunuz.

Saygılarımla
  • Ama cogumuz dortluleri bunun icin kullanmiyoruz.

Ya hocam olayi anlaticam diye cumle toparlarken noktalamalar kaciyo :D bilgisayara gecince duzeltecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.