Şimdi Ara

Ayakkabıda ki nem kokusunu giderme ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geceden ayakkabının içine karbonat dök sabaha kokunun çoğunun gittiğini görüceksin.
    Sonra çamaşır makinasına attın mı hiç bir şey kalmaz.

Orijinalden alıntı: leidenfrost

quote:

Orijinalden alıntı: soylemez07

quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

En iyisi çamaşır makinasında yıkamaktır. Annemin yegane çözümü. Solma falan yapmayacaksa tabiki.

çamaşır makinesinden dolayı kenarlarda açılma falan yapar mı ki hocam? son çare o gibi gözüküyor rengi de solmaz ama açılır mı ki kenarları?

Valla benim bi kinetix bir de nike ayakkabım var. İkisini de 4-5 defa yıkattım. İlk başta şüphem vardı çünkü kenarlar dikiş değil, pres midir nedir artık, bildiğimiz yapıştırma yani belki açılır diyordum ama orjinal olduğu için dikişten bile sağlam herhalde. En ufak şekilde açılma yapmadı. Su etkilemiyor.

benim ayakkabı da kinetix. dediğiniz gibi kenarlar yapıştırma. şimdiki korkumu siz de zamanında yaşamışsınız hocam bilgiler için teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Geceden ayakkabının içine karbonat dök sabaha kokunun çoğunun gittiğini görüceksin.
    Sonra çamaşır makinasına attın mı hiç bir şey kalmaz.

teşekkür ederim hocam. haftasonu ayakkabıya operasyon artık bu bilgilerle şart oldu

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Ayakkabıları tülbent gibi birşeyin içine koyup bağlarsan daha iyi olur. Makinanın içinde dönerken zarar görmesinler.

delikli bez poşetlerden var. ona koymayı düşünüyorum hocam. teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: mahseer898

3 ay önce aldığım ayakkabıyı yağmurda giydim ve içi nem aldı ve kokuya sebep oldu. Bu nem kokusu kaldı gitmiyor beyler. Var mıdır bir çözümü ?

Ciddi cevap veriyorum. Flo mağazalarında koku giderici spreyler var ve gerçekten işe yarıyor. fiyatı 16,90. NOT: Flo'da çalışıyorum.

Orijinalden alıntı: Serhat K.

quote:

3 ay önce aldığım ayakkabıyı yağmurda giydim ve içi nem aldı ve kokuya sebep oldu. Bu nem kokusu kaldı gitmiyor beyler. Var mıdır bir çözümü ?

Ciddi cevap veriyorum. Flo mağazalarında koku giderici spreyler var ve gerçekten işe yarıyor. fiyatı 16,90. NOT: Flo'da çalışıyorum.

Yarin gidip alalim bare

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Serhat K.

quote:

Çok ciddi koku sıkıntım var. En kısa zamanda alıp denemek lazım. Teşekkürler..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.