Şimdi Ara

ayakkabı ve cüzdan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deri cüzdan ve siyah kanvasın altına giymek için spor ama çocuksu kaçmayacak bir ayakkabı arıyorum. Cüzdan için bütçem 100 tl ayakkabı için ise 200 tl. Önerilerinizi bekliyorum.

• tarzına uayrsa ayakkabı tavsiyelerim, etnies marana, puma suede, adidas spezial, adidas campus ve ismini bilmediğim birkaç model daha var aklıma gelirse yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

tarzına uayrsa ayakkabı tavsiyelerim, etnies marana, puma suede, adidas spezial, adidas campus ve ismini bilmediğim birkaç model daha var aklıma gelirse yazarım

teşekkürler inceliyorum hemen
  • 100 TL cüzdan bütçesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

100 TL cüzdan bütçesi

100tl'ye kadar çıkabilirim evet şart değil ama daha azına da alabilirim önerin varsa
  • Hocam önerdikleriniz arasından etnies marana ve adidas spezialı beğendim. Ancak adidasların arkasındaki kısmın soyulması olayından bıktım o yüzden almayı düşünmüyorum. Diğer modeli de nerede bulabileceğimi söyler misiniz ? Mağazalarda bulma imkanım var mı acaba ? Diğer önerilerinizi de bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spock

Hocam önerdikleriniz arasından etnies marana ve adidas spezialı beğendim. Ancak adidasların arkasındaki kısmın soyulması olayından bıktım o yüzden almayı düşünmüyorum. Diğer modeli de nerede bulabileceğimi söyler misiniz ? Mağazalarda bulma imkanım var mı acaba ? Diğer önerilerinizi de bekliyorum

http://www.freedom.com.tr/http://www.gargamel.com.tr/ bunlarda etnies var internetten alabilirsiniz. Etnies'te öyle sorunlar yaşamazsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş ayakkabı önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.