Şimdi Ara

Ayakkabı tercihi yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler merhaba.Okul takımında oynadım 3 yıl kadar ve kulüp takımında oynadım 2 yıl kadar.Üniversite takımına da girmek istiyorum açıkcası ve ayakkabım yok şuan ayağıma dar geliyo.Genelde 2-3 numara oynadım.Shooting forward denilse de ben daha cok savunmam ve içeri dripling etmemle tercih edildim.Üniversite de daha uzun boylu insanlar olacağı için beni takıma alırlarsa guard oynatır hoca galiba.Kendimi guardlık konusunda geliştirebileceğim hususları söyler misiniz ?Son olarak kyrie 1 mi yoksa kobe 10 mu bir guard için ?

• Güncel beyler yorumlarınızı esirgemeyin lütfen ya
  • Kobe 10 ayak oyunları için ideal bir ayakkabı (jab step,failure,spin layup) yanı daha çok , seri bir ayakkabı,Kyrie hakkında bir fikrim yok.
  • Teşekkür ediyorum :) Güncelll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Halo

Teşekkür ediyorum :) Güncelll
    Güncelllll
  • quote:

Güncelllll

Alıntıları Göster
    Kyrie 1 in eşiğinden dönmüş ve Kobe 10 almış biri olarak söylüyorum. Klüpte 3 oynuyorum jumper olarak. Ayakkabı zıplama ve esneklik açısından çok iyi , ancak bazı hareketlerden sonra aniden şuta kalkınca tam dönüş sağlayamayıp bilekte saniyelik acı bırakıyor bunun sebebi de altının diğer ayakkabılar gibi olmayıp yapışkan olması ve zemini tutması. Salon parke olunca pekte sıkıntı olmuyor ama güzel ayakkabı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBrown

Kyrie 1 in eşiğinden dönmüş ve Kobe 10 almış biri olarak söylüyorum. Klüpte 3 oynuyorum jumper olarak. Ayakkabı zıplama ve esneklik açısından çok iyi , ancak bazı hareketlerden sonra aniden şuta kalkınca tam dönüş sağlayamayıp bilekte saniyelik acı bırakıyor bunun sebebi de altının diğer ayakkabılar gibi olmayıp yapışkan olması ve zemini tutması. Salon parke olunca pekte sıkıntı olmuyor ama güzel ayakkabı ;)

Aliexpress ten alacağım kobe 10 veya kyrie 1.Kobe 10 almaya karar verdim galiba yorumlarınızdan sonra :) Turkuaz gibi bir kobe 10 var çok hoşuma gitti açıkçası :) Yorumlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Aliexpress ten alacağım kobe 10 veya kyrie 1.Kobe 10 almaya karar verdim galiba yorumlarınızdan sonra :) Turkuaz gibi bir kobe 10 var çok hoşuma gitti açıkçası :) Yorumlarınız için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Turkuaz'ı benim arkadaşım da var. Öyle göründüğü kadar şık değil :). Bende de bundan varhttp://cdn.sneakernews.com/wp-content/uploads/2015/04/kobe-10-flight-teal-orange-7.jpg .

Turkuaz'ı alırsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bendeki de biraz sade ama güzel parlıyor. :) Seçim senin dostum

• quote:

Turkuaz'ı benim arkadaşım da var. Öyle göründüğü kadar şık değil :). Bende de bundan varhttp://cdn.sneakernews.com/wp-content/uploads/2015/04/kobe-10-flight-teal-orange-7.jpg .

Turkuaz'ı alırsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bendeki de biraz sade ama güzel parlıyor. :) Seçim senin dostum

Tüh ciddi misin sen hocam :( Turkuazdan kasıtın eklediğim resim değil mi hocam ? Senin rengin dışında gerçek hayatta görüp güzelmiş yahu dediğin bir renk var mı peki ? http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2015-kobelis-10-X-24-KB-10-kb-mvp-elite-ep-X-elite-supplies/32428154762.html?ws_ab_test=201526_3,201527_1_71_72_73_74_75,201409_2

Soldan 6. cı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt Halo -- 23 Eylül 2015; 0:35:00 >

• quote:

quote:

Tüh ciddi misin sen hocam :( Turkuazdan kasıtın eklediğim resim değil mi hocam ? Senin rengin dışında gerçek hayatta görüp güzelmiş yahu dediğin bir renk var mı peki ? http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2015-kobelis-10-X-24-KB-10-kb-mvp-elite-ep-X-elite-supplies/32428154762.html?ws_ab_test=201526_3,201527_1_71_72_73_74_75,201409_2

Soldan 6. cı :D
    Mor olan var başka bir arkadaşta onu çok beğenmşitim. Ben indirim çekiyle 3 ay önce 110$ 'a almıştım bu fiyat ne kadar ucuz, bi sıkıntı olmasın :)

• Geldimi ayakkabi aliexpresden
  • Yurtdışından gelen ayakkabilara gumrukte vergi kesiyorlarmiş sanirim haberin olsun 75tl
  • quote:

Mor olan var başka bir arkadaşta onu çok beğenmşitim. Ben indirim çekiyle 3 ay önce 110$ 'a almıştım bu fiyat ne kadar ucuz, bi sıkıntı olmasın :)

Bende adama aynısını sordum direk elinde fotoğrafını attı ayakkabının :) Zaten arkadaşlarım forma almıştı juventus falan onlarda ucuza aldı aliexpressten.Formanın orjinalliğini de tescillettirdiler sıkıntı yok.Ucuz olmasının sebebi çin yoluyla gelmesi.Endonezya da üretiliyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewdewdwe

Geldimi ayakkabi aliexpresden

Ekimin ilk iki haftası vereceğim daha vermedim sipariş.Gelmesse paypalın geri ödemesi var o yüzden korkun olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Yurtdışından gelen ayakkabilara gumrukte vergi kesiyorlarmiş sanirim haberin olsun 75tl

Araştıracağım çok teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Yurtdışından gelen ayakkabilara gumrukte vergi kesiyorlarmiş sanirim haberin olsun 75tl

Araştıracağım çok teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Belki ben de alırım bi tane o zaman. İletişim de olalım :)
  • quote:

Tamamdır 1 ay içinde haber veririm :) Unutmam seni merak etme :D
  • quote:

quote:

(Unuttu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

quote:

quote:

(Unuttu)

Alıntıları Göster
    Ahahaha. Vallaha görünce aynısını yazmaya gelmiştim :DD

• quote:

Ahahaha. Vallaha görünce aynısını yazmaya gelmiştim :DD

Hocam unutmam dediysem unutmam :D Lakin ayakkabının gelişinde bir sıkıntı yaşandı ve geri döndü gelmeden.Bende tr de o fiyatı vermemek adına almadım ayakkabıyı.Lakin canlı gördüm ayakkabıyı ve giydim.Edindigim tecrübeye göre söyleyebilirim ki kobe 10 efsane :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.