İzmir'de bu markaların mağazalarına gittiğimde bulamadım bu ürünleri.Hatta doğru düzgün ayakkabı da yoktu.Bugün İstanbul'da Cevahir'deydim.İstanbul'da bulurum diye düşünüyordum ama burda bulamadım.İnternet satış da yapmıyorlar. Diğer mağazalara da baktım fakat bu tür ayakkabıların hepsi birbirine benziyor.Benim beğendiğim modeldeki ayakkabıların benzerleri diğer mağazalarda yok.Bulma imkanım var mıdır bu ayakkabıları?Var mı bir önerisi olan?
up!
mesajım bulunsun
ay cok tatlı 1. olanııııııııııııııııııııııııııııı
ılık ılık esti di mi
Beklemedeyim hala.
Valla bende internet sitesinden begenmiştim 1 ayakkabı pb nin ama magazasında yoktu :/ O dediğin ayakkabbı benzerleri dexter navigatör,polo,dockers,kinetix gibi markalarda var
quote:
Orijinalden alıntı: BenŞizofrenDeğiliz.
Valla bende internet sitesinden begenmiştim 1 ayakkabı pb nin ama magazasında yoktu :/ O dediğin ayakkabbı benzerleri dexter navigatör,polo,dockers,kinetix gibi markalarda var
Haklsın hocam da bugün baktım hepsine bütün ayakkabılar birbirine benziyor.Verdiğim linklerdekine benzer ayakkabıya rastlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: _alpoza_
quote:
Haklsın hocam da bugün baktım hepsine bütün ayakkabılar birbirine benziyor.Verdiğim linklerdekine benzer ayakkabıya rastlamadım.
senin istediğin renkli bişey sanırım düz renkleri var dediklerimde ama 1 butik girmişt trendyola geçen o butikte senin begendiğin tarz vardı ama hatırlamıyorum hangi butikti internetteki alışveriş yerlerini iyi takip et bulursun hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _alpoza_
quote:
senin istediğin renkli bişey sanırım düz renkleri var dediklerimde ama 1 butik girmişt trendyola geçen o butikte senin begendiğin tarz vardı ama hatırlamıyorum hangi butikti internetteki alışveriş yerlerini iyi takip et bulursun hocam
Saol hocam bakınıyorum bakalım.
Modeller güzelmiş. Ayaklarım palet gibi ve bol paça pantolon bulamadığım için giyemiyorum böyle ayakkabı ya
up
İzmir'de bulursan bi pm çak dostum sondaki hoşmuş baya
Çakal seni
geçen hafta forum ist da görmüştüm oraya baktınmı
quote:
Orijinalden alıntı: badb0y
geçen hafta forum ist da görmüştüm oraya baktınmı
Vallah mı?Salı günü gidip bakıyım hemen.Teşekkür ederim.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme