Şimdi Ara

Ayakkabı Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazlık ayakkabı almayı düşünüyorum.İnternetten şu modelleri beğendim:
    http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbeartr/en/pullandbear/39005#/865002/HIDE DECK SHOES
    http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbeartr/en/pullandbear/39005#/865003/HIDE DECK SHOES
    http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/40109501/179517/772598/Nautical%2Bsneakers

İzmir'de bu markaların mağazalarına gittiğimde bulamadım bu ürünleri.Hatta doğru düzgün ayakkabı da yoktu.Bugün İstanbul'da Cevahir'deydim.İstanbul'da bulurum diye düşünüyordum ama burda bulamadım.İnternet satış da yapmıyorlar.
    Diğer mağazalara da baktım fakat bu tür ayakkabıların hepsi birbirine benziyor.Benim beğendiğim modeldeki ayakkabıların benzerleri diğer mağazalarda yok.Bulma imkanım var mıdır bu ayakkabıları?Var mı bir önerisi olan?

• up!
  • mesajım bulunsun
  • ay cok tatlı 1. olanııııııııııııııııııııııııııııı

ılık ılık esti di mi
  • Beklemedeyim hala.
  • Valla bende internet sitesinden begenmiştim 1 ayakkabı pb nin ama magazasında yoktu :/ O dediğin ayakkabbı benzerleri dexter navigatör,polo,dockers,kinetix gibi markalarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenŞizofrenDeğiliz.

Valla bende internet sitesinden begenmiştim 1 ayakkabı pb nin ama magazasında yoktu :/ O dediğin ayakkabbı benzerleri dexter navigatör,polo,dockers,kinetix gibi markalarda var

Haklsın hocam da bugün baktım hepsine bütün ayakkabılar birbirine benziyor.Verdiğim linklerdekine benzer ayakkabıya rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

quote:

Valla bende internet sitesinden begenmiştim 1 ayakkabı pb nin ama magazasında yoktu :/ O dediğin ayakkabbı benzerleri dexter navigatör,polo,dockers,kinetix gibi markalarda var

Haklsın hocam da bugün baktım hepsine bütün ayakkabılar birbirine benziyor.Verdiğim linklerdekine benzer ayakkabıya rastlamadım.

senin istediğin renkli bişey sanırım düz renkleri var dediklerimde ama 1 butik girmişt trendyola geçen o butikte senin begendiğin tarz vardı ama hatırlamıyorum hangi butikti internetteki alışveriş yerlerini iyi takip et bulursun hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

quote:

senin istediğin renkli bişey sanırım düz renkleri var dediklerimde ama 1 butik girmişt trendyola geçen o butikte senin begendiğin tarz vardı ama hatırlamıyorum hangi butikti internetteki alışveriş yerlerini iyi takip et bulursun hocam

Saol hocam bakınıyorum bakalım.

• Modeller güzelmiş.
    Ayaklarım palet gibi ve bol paça pantolon bulamadığım için giyemiyorum böyle ayakkabı ya
  • up
  • İzmir'de bulursan bi pm çak dostum sondaki hoşmuş baya
  • Çakal seni
  • geçen hafta forum ist da görmüştüm oraya baktınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: badb0y

geçen hafta forum ist da görmüştüm oraya baktınmı

Vallah mı?Salı günü gidip bakıyım hemen.Teşekkür ederim.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.