Şimdi Ara

Ayakkabi çok fena acıtıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar iki gün önce ayakkabi aldim. Kiyafetlerime uyuyor, duruşunu baya begendim ama bir sorun var ayakkabi bir gunde ayagimi berbat bir hale soktu. Ayagimin arkasi ve serce parmaklarim su topladi , ayagimin yan kisimlari da bir yere degince direk acimaya basliyor. Ayagim berbat bir durumda suan. Ayakkabiya da maddi durumuma göre baya fazla miktar para ödedim. Su ana kadar aldigim en pahali ayakkabi ( 195 tl ). Samimi olarak yardimci olmak isteyen olursa lutfen bir seyler yazsin. Ne yapabilirim arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim eden yok mu ? Moralim bozuldu ya. Butun gun ayagimin acisindan baska bir ise odaklanamiyorum.

• Sağlık her şeyden önemlidir. İade edebiliyorsan et edemiyorsan kardeşine, yakın dostuna falan ver. Yarın sakın o ayakkabıyı giyme, ayak yapında kalıcı problem bile oluşturabilir.
  • Iade edebilir miyim bilmiyorum. Bir de tanidiktan aldim ayip olur diye de dusunuyorum.

• Ayakkabiciya gotursem cozumu var midir ?

• ayakkabıcıya götür kalıba koysun

• Gercekten ayakkabinin seklini bozmadan bir numara buyutmek mumkun mudur hocam ? Memnun kalir miyim yani sonra ? Bu arada tesekkurler ilginiz icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel ki çözüm bulalim.

• boydan sıkma yapıyorsa kalıp işe yaramaz kalıp ayakkabıyı yan taraflardan esnetir parmak olarak sadece serçe parmağını sıkıyorsa o daha esner ayakkabı açılır biraz diğer parmaklarını sıkıyorsa (baş parmak gibi) asla acılmaz fiş faturan varsa götür bi danış aldığın yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnydgr

Evet arkadaslar iki gün önce ayakkabi aldim. Kiyafetlerime uyuyor, duruşunu baya begendim ama bir sorun var ayakkabi bir gunde ayagimi berbat bir hale soktu. Ayagimin arkasi ve serce parmaklarim su topladi , ayagimin yan kisimlari da bir yere degince direk acimaya basliyor. Ayagim berbat bir durumda suan. Ayakkabiya da maddi durumuma göre baya fazla miktar para ödedim. Su ana kadar aldigim en pahali ayakkabi ( 195 tl ). Samimi olarak yardimci olmak isteyen olursa lutfen bir seyler yazsin. Ne yapabilirim arkadaslar ?

ayağın 45 numara ve üstümü ?
  • Yok hocam ayak numaram 44 ayakkabi 43

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EkmekArasıKupŞeker kullanıcısına yanıt
    Basparmagimda suan icin bir aci yok.

• benzer bi durum bende de var, babet çorapla giymem gereken bi model aldım ama ayağın sağ, sol, arka giydiğim gün kan içinde kaldı bi daha da giyemedim 2. giyişten sonra, nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • git değiştir hocam yapacak bişey yok. bu olmadı bir boy büyüğü olacak dersin olmadı baika model bulursun.

O ayakkabı sana yaramaz. En fazla birine hediye edersin.

• -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanilmis seyi nasil degistireyim? Ayagima kucuk geldigi icin ayakkabinin ustunde cizgilesme bile oldu yani kullanildigi belli baya. Ayrica tanidiktan aldim ayip olur diye düşünüyorum.

• tnydgr T kullanıcısına yanıt
    hocam tabıdığınıza danışın o sizi rahatlatır. çok fazla kullandığınızı düşünmüyorum.

ayakkabıyı alıp uzun süre giyip parçalınınca bu ayakkabıyı sevmedim yenisini ver derseniz evet ayıp olur ama yeni almışsınız ayağınıza olmamış. Neden ayıp olsun.

Üstelik tanımadığınız bir dükkandan alsanız gdip değişyitseniz ayıp olurmu tanıdığınızda da olmaz. Olmamalı.

bir anımı anlatayım.

Halamın kocası zamanında lcwden kot pantolon almış. Ve hiç sılıntısız giymiş. tam üç sene. Sonra pantolon küçükmü geldi ne olduysa mağazaya değiştirmek için başvurmuş lcw mağazasıda kontrolden sonra kabul edip yeni ürün vermiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.