Şimdi Ara

Ayakkabı aldım büyük geldi ne yapmalıyım ? (LACOSTE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar lacoste ayakkabı aldım geçen gün 40 numara , 40 sıktı 41 getirttirdim bugün direk gittim 40ı verdim 41 numarayı aldım , diğeri sıktığına göre bu tam olur diye düşündüm aldım çıktım direk , bu gece giydim yok baya büyük duruyor yani hem ayagımda palet gibi duruyor büyük oldugu belli oluyor . İpleri sıktıgım için ayakkabının önünün şekli kayıyor iğrenç oluyor oturmadığı için.

150 tl verdim giyemem de ayakkabıyı ne yapsam ben şimdi acayip sinirim bozuk geri götüremem 2.kez artık giydiğim için birde. Bu ayakkabıya o kadar merağım vardı ki birde yani tekrar gidip parasını verip bi de 40 numara alasım var.

Ayakkabı aldım büyük geldi ne yapmalıyım ? (LACOSTE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 25 Nisan 2013; 22:59:16 >

• Kafanı sok öyle dene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKQJ

Kafanı sok öyle dene bi

Yok insna evladı ayağına giyer bunu genelde kardeşim
  • No ss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuyunce giyersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr.kh@ .....e kargoladım kardeşim tam oturdu ona
  • Tabanı preslenmiş taban değilse kaldır ve altına bi ayakkabıcıya götürüp salpa attır ama bende ki lacoste tabanı preslenmiş tabandı haliyle kalkmıyordu.

Edit: En kötü ihtimalle dışarıda hiç giymediysen başka bir ayakkabıyla değiştirmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 25 Nisan 2013; 23:13:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zippo aldım ama sanki koku var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha büyük bir ayak al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Tabanı preslenmiş taban değilse kaldır ve altına bi ayakkabıcıya götürüp salpa attır ama bende ki lacoste tabanı preslenmiş tabandı haliyle kalkmıyordu.

Edit: En kötü ihtimalle dışarıda hiç giymediysen başka bir ayakkabıyla değiştirmeyi dene.

hocam 2.ye değiştirmeye sıkılırım götürüp diye bu gece giydim dışarda 2 saat. Netten falan satamaz mıyım mesela 150ye aldım 120ye falan satılmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Tabanı preslenmiş taban değilse kaldır ve altına bi ayakkabıcıya götürüp salpa attır ama bende ki lacoste tabanı preslenmiş tabandı haliyle kalkmıyordu.

hocam 2.ye değiştirmeye sıkılırım götürüp diye bu gece giydim dışarda 2 saat. Netten falan satamaz mıyım mesela 150ye aldım 120ye falan satılmaz mı

Valla satma işini bilemem ama git değiştir utanmana gerek yok bu sektörde olan biri olarak o kadar yüzsüz ve pislik müşteriler oluyor ki senin sorunun yanlarında hiç kalır. Hee eğer değiştirmezlerse ayakkabıcıya götür, tabana salpa koyulursa ayağına tam oturabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 25 Nisan 2013; 23:17:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.