Şimdi Ara

AYAKKABI ALACAGIM YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayakkabıyı almadan nasıl yardın başlık hatalı
  • Tarz olarak çok hoş 2 çift ayakkabım var bu tarzda tımberland dan almıstım ben.

tarzın bu olsunda farklı markalara yonel sebago pull bear veya avm ye gidip bak hem kalıpları farklılık gosterıyor bu modellerın
  • Yeşil'in de bu tarz güzel ayakkabıları var ama sitesinde yok mağazadan bakman lazım. Ama bu tarzda en baba sebagodur

Bu arada gönderdiğin linkteki ayakkabıyı 5 arkadaş aldık stoklar bitti sanırım kusura bakma..
  • güzelmiş.tarzınsa tabi.sorsan nike,adidascılara göre 5 para etmez ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamabingo

Yeşil'in de bu tarz güzel ayakkabıları var ama sitesinde yok mağazadan bakman lazım. Ama bu tarzda en baba sebagodur

Bu arada gönderdiğin linkteki ayakkabıyı 5 arkadaş aldık stoklar bitti sanırım kusura bakma..

siz yeşilden mi aldınız yoksa bu siteden mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcenTT

quote:

Orijinalden alıntı: zamabingo

Yeşil'in de bu tarz güzel ayakkabıları var ama sitesinde yok mağazadan bakman lazım. Ama bu tarzda en baba sebagodur

siz yeşilden mi aldınız yoksa bu siteden mi

Yok hocam takıldım sadece.

Benim bir arkadaşım vardı onun fotoğrafında görmüştüm ayakkabıyı hatta ilk başta ayakkabıyı Sebago sanmıştım sonradan Yeşil olduğunu öğrendim. Adam Yeşil Mağazasından almış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASK ALDIM COK SIKIYOR YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Ayakkabı Aldım , Nasıl ? (SS)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.