Şimdi Ara

ayağım eskisi gibi olucak mı :(, Patoloji sonuçları geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah razı olsun hocam sağolasın.. İp dikişi değil hocam, oynak bölgede olduğu için tel zımba ile tutturdular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

Geçmiş olsun acil şifalar...

Dikiş bir garip geldi bana parlıyor ondan mı acaba

bencede dikiş garip metal dikiş gibi sanki
  • kardeş geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun.En kısa zamanda eski haline dönersin inşallah
  • Evet metal hocam ip değil. :)

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 9 Ocak 2009; 17:48:18 >
  • Allah acil şifalar versin geçmiş olsun inşallah tümör değildir
  • Sağolasın dostum Allah razı olsun.. inşallah.
  • geçmiş olsun korkma sakın hiçbirşey çıkmaz ayak bileğimden 4 kez ameliyat oldum biliyorum neler hissettiğini diz kapağı ameliyatları zorludur herzaman çünkü yürümeyi sağlayan ana yerdir diz kapakları..

tekrar geçmiş olsun eski sağlığına kavuşursun bunu dert etme bu arada dizinden çıkan örnek patolojide incelenecek o civarsa tümör olasılığı çok zayıf
  • Geçmiş olsun dostum hiç korkma eskisinden iyi olur kötü olmaz
  • Allah acil şifalar versin, Allah hepimizi korusun.

inşAllah tümör değildir.
  • menisküs ameliyatımı?

edit: ben 7 yaşımda sol kolumdan ameliyat oldum ama benimki feciydi 2 milim yandan kırılsa kolumu kesiyorlarmış zaten annem ve abim deriyi yırtıp çıkan kemiği dahi gormuşler o derece berbat yani suan 20 yaşındayım sol kolumdan iyi destek alamaıyorum capoeirayı bu yüzden bırakmak zorunda kaldım herşey tamam ama dediğim gibi çok fazla zorladığımda kitlenecekmiş gibi oluyor amuda kalktıktan 20 saniye sonra sol kolumun tarafından düsüyorum sanki güç kaynağından güç aniden çekiliyor gibi bunu moral bozmak için yazmadım tabi sadece bilgi daha kotuleride var yani tabi ozamanın teknolojisi simdikinin yanından bile geçemez o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cliff -Lee- Burton -- 9 Ocak 2009; 18:32:07 >
  • geçmiş olsun hemen sağlığına kavuşman dileğiyle
  • Geçmiş olsun..Allah Şifalar versin..İnşAllah tümör çıkmaz..
  • geçmiş olsun dostum inşallah tümör değildir.yürüyebiliyonmu bu halde
  • Acil şifalar... Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

geçmiş olsun korkma sakın hiçbirşey çıkmaz ayak bileğimden 4 kez ameliyat oldum biliyorum neler hissettiğini diz kapağı ameliyatları zorludur herzaman çünkü yürümeyi sağlayan ana yerdir diz kapakları..

tekrar geçmiş olsun eski sağlığına kavuşursun bunu dert etme bu arada dizinden çıkan örnek patolojide incelenecek o civarsa tümör olasılığı çok zayıf

hmm sanada büyük geçmiş olsun dostum. Bunada şükür et neler var.. Allah razı olsun sağolasın.

@tyndare0s

inşallah dostum teşekkür ederim sağolasın.

@poseidon_19

sağolasın hocam inşallah :)

@Cliff -Lee- Burton

yok dostum menisküs değil. sanada büyük geçmiş olsun olucak okadar bunada şükür.. Allah yardımcımız olsun inşallah.. sağolasın iyi dileklerin için.

@@y@zéfé
    sağolasın hocam inşallah.

@lastchaos

inşallah teşekkür ederim sağolasın.

@erdogan1416
    sağolasın hocam inşallah, hocam ben zaten osteogenesis imperfecta hastasıyım. Yürümek gibi bir şansım olmadı bugüne kadar ama hareketlerimin kısıtlanmasından korkuyorum..

@Full#Throttle

sağolasın hocam allah razı olsun.

• hocam çok geçmiş olsun.
    ben fizik tedavi ve rehabilitasyon öğrencisiyim. her hangi bi sorun olursa her zaman pm atabilirsin hocam.
  • teşekkür ederim arkadaşım, zaten ilaç tedavisine başladıkdan sonra 3 ve 5 ay arası bir fizik tedavisi görücez. Fikir almak istersek mesaj atarım sağolasın. :)
  • ne demek hocam her zaman
  • @niqotin
    pm atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 9 Ocak 2009; 19:17:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.