Şimdi Ara

AY YILDIZ TURKISH TEAM - [MW3 KLAN] - [PS3] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
0
Favori
6.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Ben Jabra BT 2035 Alacağım.Bir Sorun Çıkmaz Dimi :?.Kullanan Var Mı :?
  • güzel oyundu ben 3-4 gün olamayacağım iyi oyunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viserion

Beyler Ben Jabra BT 2035 Alacağım.Bir Sorun Çıkmaz Dimi :?.Kullanan Var Mı :?

Ben kullanıyorum. Tanıt ve şov yap. Çok kolay tanıtımı yaparsın. Yarına yetişirse güzel olur.

• Güzel oyundu arkadaşlar teşekküler yarın aynı saatte görüşürüz. Konuya mesaj atmayı unutmayın.

• Ya arkadaslar SD de ii deildim taktiklere uyamadim AMA boidakine uyarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ubeyd98

Ya arkadaslar SD de ii deildim taktiklere uyamadim AMA boidakine uyarim.

Sorun değil dostum bende çok iyi değilim. Zaten bunlar ısınma maçları. Isındığımız ve birbirimize alıştığımız zaman sen gör bizi bak neler oluyor.

• Süper maçlardı arkadaşlar, özellikle en sondaki Arkaden Domination'da kendime geldim Bana Ground War daha eğlenceli geliyor, hiç olmadı domminnation maçları, kimse (karşı takımdan) fazla pusamıyor, süper running gun oynanıyor Yarın için eğer 6 kişiden az olursak Domination oynayalım derim, ben çok zevk aldım ama tabi ki klan ne der acep
  • Aslında en zevklisi SD'dir, alışık olmadığınızdan çok eğlenemiyorsunuz. Alışınca başka bir şey oynamak istemezsiniz.
  • En Çok S.D Oynadığımız Terminal mapını kaybettiğmize Üzüldüm.Çok iyi Oynamıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraltu

Aslında en zevklisi SD'dir, alışık olmadığınızdan çok eğlenemiyorsunuz. Alışınca başka bir şey oynamak istemezsiniz.

SD de iyi ama tek mermide olayın bitmesi can sıkıcı, ya pusucan ya da acayip deli taktikle bütün grupça herkes ne yaptığını bilecek (taktik açısından kalkan mı alacak, sub mı ) yoksa oynamaya mı geldik izlemeye mi (ya da oturmaya mı) şeklinde oluyor. Domination'da spawn ol, ol dal adama, ya da bayrağı kaptırmamak için kapmaya geleni indir daha zevkli oluyor benim açımdan

• quote:

En Çok S.D Oynadığımız Terminal mapını kaybettiğmize Üzüldüm.Çok iyi Oynamıştık

Adamlar almışlar kalkanı biri uçağın bir ucuna diğer diğer ucuna, uçağın girişine de iki kişi durmuş kimseyi geçirmiyorlar arkadan baya taktik yapmışlardı, bir de 0.1 saniye kala patladı ya en son bomba o çok fenaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperwilson

quote:

Adamlar almışlar kalkanı biri uçağın bir ucuna diğer diğer ucuna, uçağın girişine de iki kişi durmuş kimseyi geçirmiyorlar arkadan baya taktik yapmışlardı, bir de 0.1 saniye kala patladı ya en son bomba o çok fenaydı.

Ordaki Kalkan Alan Beni çok zorladı Orda Tam imha etmeye gittim Çk az zaman vardı Yetişemedim

• quote:

quote:

quote:

Ordaki Kalkan Alan Beni çok zorladı Orda Tam imha etmeye gittim Çk az zaman vardı Yetişemedim

Zaten ben orda tek kaldıydım sonra 1 ini vurdum 2 kişi vardı ben dedim son bir can havliyle dalıyım daldım öldürdüm ikisinde Gözümü kapattım resmen ölcem diye bekliyorum sonra patladı zaten

• quote:

Süper maçlardı arkadaşlar, özellikle en sondaki Arkaden Domination'da kendime geldim Bana Ground War daha eğlenceli geliyor, hiç olmadı domminnation maçları, kimse (karşı takımdan) fazla pusamıyor, süper running gun oynanıyor Yarın için eğer 6 kişiden az olursak Domination oynayalım derim, ben çok zevk aldım ama tabi ki klan ne der acep

Evet arkadaşlar işte böyle takım olayını yavaş yavaş gerçekliştiriyoruz. Bu güzel bir olay. Eğer yarın 6 kişiden az olursak, ilk SD oynarız sonrada domination yaparız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten ben orda tek kaldıydım sonra 1 ini vurdum 2 kişi vardı ben dedim son bir can havliyle dalıyım daldım öldürdüm ikisinde Gözümü kapattım resmen ölcem diye bekliyorum sonra patladı zaten

Varya o sahnede ben bir bağırıyorum ( tabi sen duymuyorsun) hadi doğukan yaparsın falan derken 0.1 sn kala bomba patlayınca içim gitti. Ama klanda kimse kötü değil herkes az çok katkı yapıyor. Buda klanın kaynaşmasına yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

quote:

quote:

quote:

Varya o sahnede ben bir bağırıyorum ( tabi sen duymuyorsun) hadi doğukan yaparsın falan derken 0.1 sn kala bomba patlayınca içim gitti. Ama klanda kimse kötü değil herkes az çok katkı yapıyor. Buda klanın kaynaşmasına yarıyor.

O Anda zaten bütün hayatım gözlerimin önünden geçti adrenalin patlaması

• quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

güzel oyundu ben 3-4 gün olamayacağım iyi oyunlar

gelebiliyorum bugün kaçta

• quote:

quote:

güzel oyundu ben 3-4 gün olamayacağım iyi oyunlar

gelebiliyorum bugün kaçta

Aynı saat uygun mu ? birde dün neden kopukluk oldu bir geldin bir gelemedin? Internette mi sorun var?

• Aslında SD ye bayılırım hele hele Hardcore SDye ama SDlerde kötü oynadım bi yandan taktiklere uymaya çalışıyım derken ölüyorum haritaların gizli yerlerini,bazı kısayolların bilmiorum..... farkındaysanız SDlerde beni en altta görmüşsünüzdür ama domination u pek sevmememe rağmen onda daha ii oynadım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.