Şimdi Ara

AXSESTEN BOMBA KAMPANYA 2 AYDA 120 TL (kişiye özel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
10
Favori
6.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün peşin mesaj atmıştım.

Bugünde kampanya mesajı banada geldi. Tekrar mesaj attım. Zaten katılmışsınız dedi.
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    3 hafta önce gerçekten iptal için aradım 85 verdiler vazgeçtim bonusu kapattırdım yerine, bugün yani ilk ekstreye 87 ücret yansıtmışlar. İptal etmezlerse pazartesi 85 chipparayıda ödeyip kartı iptal ettirecem.
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    *****Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapacağınız 25 TL ve üzeri ilk işleminiz işlem adetlerine dahildir. Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapacağınız 2 ve üzeri işlemler ödül kazanım adetlerine dahil değildir.

**Farklı işyeri olur gibi duruyor.
  • sms gelip katılım yapan arkadaşlara sorum.mesela 5.alışverişi yapınca chip para yüklenen varmı
  • 2 farklı kar ile kampanyaya katıldık. İkisinde de 5. alışveriş yapılmasına rağmen puan yüklenmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

sms gelip katılım yapan arkadaşlara sorum.mesela 5.alışverişi yapınca chip para yüklenen varmı
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 11 Ocak 2017; 18:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

2 farklı kar ile kampanyaya katıldık. İkisinde de 5. alışveriş yapılmasına rağmen puan yüklenmedi.

12 işlem yaptım sms de geldi ama yüklenmedi
  • quote:

quote:

2 farklı kar ile kampanyaya katıldık. İkisinde de 5. alışveriş yapılmasına rağmen puan yüklenmedi.

10 işlem yetmıyormuydu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

quote:

quote:

10 işlem yetmıyormuydu

Yeterli de iade olabilecekler var
  • Ben de bugun 5.yi yaptm..hiç mesaj ve yükleme gelmedi..normalde 10 10 yükenmesini beklıyordum..enteresan..mt aramak gerek..
  • arkadaşlar 10 alışveriş tamamladım..ne gelen var ne de giden..mt aradım 2 gün önce ordan da bir haber yok..yokmu bir sonuç alan hala..
  • Bende aradım bekliyorum.
  • Kampanyadan sadece SMS ve/veya e-mail ile bilgilendirilen kart sahipleri yararlanabilir

cevabını alıp gene de harcama yaparak kazanmayı deneyen var mı?

(50 harcamaya 25 chip para kampanyasında öyle olmuştu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: philosopherx

Kampanyadan sadece SMS ve/veya e-mail ile bilgilendirilen kart sahipleri yararlanabilir

cevabını alıp gene de harcama yaparak kazanmayı deneyen var mı?

(50 harcamaya 25 chip para kampanyasında öyle olmuştu)

Hocam bana mesaj gelmişti..ona istinaden zaten konuyu ben açmıştım..10 adet alışveriş yaptım..ortada chip para yok..3 gündür mt den haber beklıyorum..
  • Kayıt oluşturmuştum. Bugün yüklendi bana. 4 ten sonra 5 işlem vardı 50 tl yatmış. Şimdi tekrar bir 25 tl harcama yapsam yüklenmezse gene aramak lazım. Soğudum kampanyadan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kayıt oluşturmuştum. Bugün yüklendi bana. 4 ten sonra 5 işlem vardı 50 tl yatmış. Şimdi tekrar bir 25 tl harcama yapsam yüklenmezse gene aramak lazım. Soğudum kampanyadan .

Bende kayıt açtırmıştım ama bana yatmadı hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana da yatmadı
  • benim puanlar da yatmadı. bari 4+6 yı tamamlayayım da öyle arayayım akbankı her işlem için aramaya uğraşmayalım :)
  • mail geldi ve puan yattı

• Sms gelmişti katıldım 4+4 yaptım ne bilgi mesajı geldi ne de yükleme yapıldı. Kayıt açtım 6 gün oldu inceleme devam ediyormuş. Akbank genelde sıkıntı yaratmazdı bu sefer beceremediler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.