Şimdi Ara

Axess Sevgililer Günü Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
24
Favori
17.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyla direk alakalı değil ama arkadaşlar ag dan şu an almak ile yarın sabah almanın arasında fark olurmu tabi anlık kur farkları dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-x -- 11 Şubat 2021; 1:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Bu mesaj silindi.
    Trendyol arka arkaya aynı gün oldumu denediniz mi
  • Cuzdan deniyen oldu mu acaba ?
  • Altungoldun sonucu nedir arkadaşlar

• ag tabi ki de olumlu , zaten kuyum sıkıntı yok lakin sömestir kombosunu çözemedim?

• Prometheus-x kullanıcısına yanıt
    Ag hangi pos denediniz hocam
  • Aynı gün aynı işyeri olayı çekilen pos cihazının aynı olması anlamına mı geliyor.mal aldığımız firmanın mail order sistemi var.elektronik geçiyor.4 ayrı bankanın sanal posu var (taksit olayı için).aynı gün 2 ayrı pos tan çeksem aynı gün aynı işyeri limitine takılırmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işyerindeki farklı banka poslarını, farklı işyeri görür diye düşünüyorum. 1-2 yıl önce giyim mağazasında misal 200 tl lik alışverişi, üye işyeri şartı olmadığı için aynı kartı 2 farklı banka posundan 100 100 çektirmiştim sorun olmamıştı.

• 2ekmek1sut kullanıcısına yanıt
    Mr.Fussy kullanıcısına yanıt

Bu kampanyaya elektronik dahil değil. Ayrıca farklı banka poslarını her zaman farklı işyeri olarak algılamaz

@Mr.Fussy

• Yemeksepeti ya da starbucks restoran olarak mı geçiyor acaba?

• Ben de gözükmüyor. Free'ye yok sanırım.

• T cüzdan çalışıyor, 250 TL attım, AG hangi POS tan 250 atsak sömestir kampanyası ile birleştirme şansı olabilir mı. Bugün sömestr kampanyası son gün

• grandprix kullanıcısına yanıt

AG Axess pos geçerli. 200 TL yapman yeterli hocam.

• esmerkartal E kullanıcısına yanıt

Amacımız bir 250 daha yapıp sömestr kampanyası ile birlikte değerlendirebilmek, bugün sömestr son günü ya

ben bunu sormuştum ?

1 gün daha olsun bir kez daha T cüzdan yapardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 11 Şubat 2021; 8:19:37 >
  • Somestr kampanyasından hiç işlemim yoktu. Axess kredi kartım ile Trendyol cüzdan üst üste 250 tl yükledim az önce 25+50 tl toplam 75 tl chip karta yüklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

Somestr kampanyasından hiç işlemim yoktu. Axess kredi kartım ile Trendyol cüzdan üst üste 250 tl yükledim az önce 25+50 tl toplam 75 tl chip karta yüklendi.
    Aynı gün aynı iş yerini kabul etmiyor diyor ancak pek dikkate almamış bunu akbank öylesine yazmış demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt

dediğiniz gibi yaptım 75 chip para geldi, teşekkürler

• Free kart var görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

Free kart var görünmüyor

Axess ve Akbank Kart dahil. Diğerleri dahil değil.

• tm7119 T kullanıcısına yanıt

Aynı gün ilk 2 işlem oluyor trendyolda,bu kampanya ile ag birleşir sandım da gece gece karıştırmışim.Trendyol yapılırsa bu kampanya ile sömestir birleşiyor.

Ayrıca aynı gün ag den 2 işlem olumlu,50 chip geldi.Farkli poslardan geçin işlemi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.