Şimdi Ara

Axess mi Maximum mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hangi kredi kartını önerirsiniz ? Nakit çözümleri için olsun kampanyaları olsun hangi kartı seçmek daha mantıklı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • İkisininde aidatı var malesef. Axess free kredi kartı çıkartın aidatı olmaz ve çoğu kampanyalara ücretsiz katılırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Aidat sorun değil bi şekilde geri alırız vs de nakit çözüm ve kampanya olarak hangisi dersiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nakit çözüm olarak bilgim yok ama kampanya olarak derseniz ikisininde iyi. Maximum kartlara cinemaximum biletler 8tl di şimdi devam ediyormu bilmiyorum ilk seanslar. Bazen 1500tl alışveriş yaparsanız 2 sinema bileti kartınıza yüklüyor. Axess de normal kamapnayalar oluyor e ticaret, market, akaryakıt vs. Maxmımumda ds var aynıları ama axess bazen şu kadar harcama yaparsan şu kafar chippara olarak sana özel kampanyalar sunabiliyor şans işi. Maxımum kişiye özel hiç yok diyebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    12 bucuk oncesi seanslar 8 lira, arada da mobilden katilanan kampanyalardna geliyor hediye bilet. Maxipuan olarak kampanyalari sinir bozucu mesela diyo ki 150lira uzeri 5.market alisverisine 50lira mxipuan gibi

    Sevdigim yani yemeksepeti yerine kendi uygulamasindan siparis edince %20 maxipuan veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan açık ara axess bir kere her tarafa %5 dağıtıyor. 2si de var bende maximum da yemeksepeti avantaj sağlıyor.Misal boynerde indirim yapıyorlar sözde ama boynerde normalde de kampanya var. yani işbankası 250 ye 40 veriyor boyner 300e 75 bu kampanyalar hep böyle çakışıyor pek avantajı kalmıyor yani. bir de kampanyalara hep şart koyuyorlar yok 5.market alışverişi şu kadarı aşarsa vs diye akbank öyle değil 1tl lik kart çek %5 i direk yansıtıyor zaten. örneğin otobüs-uçak bileti alacaksın internetten alırsan %5 internet alışverişi %5 seyehat indirimi veriyor direk zaten aidat ücretini çıkarıyor. kampanyalar için akbank ama limit vs daha rahat olsun istiyorsan işbankası daha iyi veriyor özellikle kullanıp ödedikçe.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.