Şimdi Ara

AXESS ile SHELL den her 50 TL ye 5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shell’den 50 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 5 TL’lik yakıt hediye!

Axess ile Shell’den yapacağınız her 50 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişinize yine SHELL istasyonlarında kullanabileceğiniz 5 TL’lik yakıt hediye!

Kampanya detayları:

Kampanya, 16 Temmuz – 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan Axess üyesi Shell istasyonlarında bulunan Axess POS cihazlarından tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında geçerlidir.

Kampanya kapsamında gerçekleştirilecek her 50 TL ve üzeri işlemde 5 TL chip-para kazanılabilir. Aynı gün içerisinde yapılan işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır.

EDİT:DİKKAT: Kampanyadan faydalanmaya başlamak için 16 TEMMUZ DA “SHELL ve kart numarasının son 4 hanesi”nin (örnek SMS metni: SHELL 1234) 4566'ya SMS atılması gereklidir.

Kampanyaya SMS ile kayıt olduktan sonra yapılan alışverişler dahil edilecektir. SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. SMS tutarı Turkcell için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörler için kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

Chip-para kullanımları kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan bir kart sahibi en fazla 3 kez faydalanabilir ve en fazla 15 TL değerinde akaryakıt kazanabilir.

Kazanılan chip-para’lar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan 7 Eylül 2012 tarihine kadar kampanyaya katılan Axess üyesi Shell istasyonlarından yapılacak sadece akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecektir.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Carrefour Axess, Axess exi26 ve Neo sahipleri faydalanabilir.

dikkat : 16 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında diyor şimdiden mesaj atacaktım tarih son anda gözüme çarptı, + 18 Temmuz a kadar bende hedefli ciro kampanyası tanımlı her 50 ye 5 tL veriyor bununla da birleşiyor, bilmem böyle olanlar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 14 Temmuz 2012; 20:39:48 >

• ben mesajı dün atmıstım gitti 50 krş
  • İyiymiş.
  • %9,5 verecek diye bi ton uğraştırıyorlar insanları...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full açıldı bizim buraya artık yüzüne bakmam diğer istasyonların
  • kampanya aktif degilmis gitti 50 krs. Artik firsatlar cikmadan giriliyor. yuh artik

• quote:

Orijinalden alıntı: sancarterzi

kampanya aktif degilmis gitti 50 krs. Artik firsatlar cikmadan giriliyor. yuh artik

Hocam ilk mesajı tamamen okumamışsınız sanırım.

En altta belirtmiş zaten arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: sancarterzi

kampanya aktif degilmis gitti 50 krs. Artik firsatlar cikmadan giriliyor. yuh artik

Hocam ilk mesajı tamamen okumamışsınız sanırım.

En altta belirtmiş zaten arkadaş.

ilk mesajda; tarihi bilerek büyük punto ile belirtmiştim bir, altına not düşmüştüm iki, hani depoyu doldurmak isteyenler aceleleri yoksa bu kampanyayı bekleyebilirler diye de açılmıştır, axess te sitesinde dünden duyurmuş..
    kampanyaya mesaj attıpta kaydınız alındı dendiyse sorun yoktur şimdiden.. ama yine görmeyenler için sms atma kısmına bir düzeltme yapayım.. selamlar..

• Mesaj 16 temmuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiymiş valla. 3 tane 50 yre 15 tl puan. bi de buna katılalım. şu 5 X 100 ler çok uzun ve bağalayıvı oluyotr. böylr kısa kampnaylar daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

YAzım kurallarına dikkat ederek, mesajınızı yeniden düzenleyiniz.
  • Dün 50 liralık mazot aldım 5 lira karta hemen tanımlandı. Sistem düzelmiş gözüküyor.
  • 6 gun oldu sikayetim hala inceleniyor. Serefsiz herifler

• ben de dün aldım 100 litralık hemen 5 tl gözüktü slipte
  • Ben temmuz sonu gelmeden 50x3 kez alış verişi tamamlamıştım. 15 TL yi harcadım bile :))
  • quote:

ben de dün aldım 100 litralık hemen 5 tl gözüktü slipte

keşke peş peşe günlerde alsaydın 50tl 50tl gerçi 31ine kadar yine alırsan gelir chip paralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

keşke peş peşe günlerde alsaydın 50tl 50tl gerçi 31ine kadar yine alırsan gelir chip paralar

100 lira ya bedava araba yıkama vardı oyüzden 100 lük aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

100 lira ya bedava araba yıkama vardı oyüzden 100 lük aldım

ben para vermeden de yıkatıyorum :))) bazen KÖPÜK İÇİN 1 TL istiyorlar :)) ancak genelde PARA FARKETMEKSİZİN " bedava "

• sa kardesim bısey soracaktım dun akbank axess kartımın son dort rakamını yazıp msj yolladım msj geldı ve 50tl lık tup aldım fakat gelmedı 5 tl neden acaba?shell kartım yok adam kredı kartının son dort hanesını yolla yeter dedı bana sacma geldı aslına ?
  • Ben 2 gün evvel 50 tl lik aldım. Puan falan yüklenmedi. Baktım slipe, garanti pos undan çekmişler. Yanlışlık oldu diye umdum..
    Ertesi gün neden garantiden çektiklerini görmek için bir 50 tl lik daha aldım, baktım yine garantiden çekiyor..sordum.. meğer akbank pos ları yokmuş
    Ankara Emek 8.cd Shell'de akbank pos u yok.
    Her shell de akbank pos u olmak zorunda değil beyefendi dedi.
    Benim gibi akaryakıtı aldıktan sonra kalakalmayın. Haberiniz olsun
    10 tl puan güme gitti..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.