Geçen sene herkese aylık 750 harcamaya 200 chip-para verirken, bana Ayda 12 bin harcayin dediler. Bende kartın limiti 3600 lira zaten dalga mı geçiyorsunuz dedim.
Alıntıları Göster
Baya dalga gecmisler hemde 😁
Şimdi aradım 60 tl chippara için dedim şuan sistemde görünmüyor gün sonu yüzünden sabah 9 da tekrar arayın dedi . UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN AHBANK
quote:
Orijinalden alıntı: Hacıletto
Şimdi aradım 60 tl chippara için dedim şuan sistemde görünmüyor gün sonu yüzünden sabah 9 da tekrar arayın dedi . UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN AHBANK
Ne cektin be kardesss
Bana axess mobilde gelmemişti ama akbank internet şubesinde görünüyordu ve katılmıştım. Herkese 12'si demişler ben de bugün bir ararım bakalım nasıllar iyiler mi, çip paraları salacaklar mı :)
basturkeminB
kullanıcısına yanıt
Gel beraber arıyalım herkes bi anda yumulmasın
Ekran goruntusu almistim. Kan alirlar kamilll
Aradim az önce. İşlem tamamdır
piri.reis
kullanıcısına yanıt
Daha önceki 120 chip kampanyasına katılmış mıydınız?
quote:
Orijinalden alıntı: wwtr
HAYIR
Bende de yok maalesef.
Evet arayanlar sonuç nedir? Bizde ona göre arayalım bana da kampanya bildirimi gelmişti ve şimdi görünmüyor sistemde. Ekran görüntüsü almıştım.
SaWYeR_2234
kullanıcısına yanıt
Ben aradım kriterleri sağlamıyonuz dedi şikayet yazdım bakalım ne cevap verecekler
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
Eğer katıldı iseniz, bu yüzden olumsuz cevap gelmiştir.
Bir yıl Aylık 1300 lira harcama taahhudune 200 lira chip aldim
wwtrW
kullanıcısına yanıt
Kampanyayı ilk görenlerdenim aidat kesilecek diye katılmadım aramadım söz vermeyeyim diye 120 gelmemişti bana
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
nasıl yani? kampanyaya katılanlara aidat mı kesiyor?
TrendMark
kullanıcısına yanıt
kredi kartı üyelik Aİdatını geri alayım diye 6 ay harcama sözü istiyorlar ya kartı kapatırım belki diye katılmamıştım kampanyaya 8 inde ekstre kesildi benim