Evet, talimat olduğu çok belli. TROY için 1000 TL harcamaya 500 TL ve hatta 1000 TL harcamaya 1000 TL indirim gibi kampanyalar gördüm. Bu konudaki en iyi tutum kesinlikle ING’nin. TROY’u normal kartın yanına ek olarak veriyor, iki kartınız oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1615. sayfa)
-
-
Şimdi aklıma geldi nedensiz Troy ile yenilemelerinin sebebi bankaların Troy kart hedefi de olabilir zaten geçen sene Troy kartlara epey kampanya yapmışlardı ama tabii bunu müşterinin istemeden yapmış olmaları hoş değilquote:
Orijinalden alıntı: cem_23
Kartımın kullanım süresinin dolmasına 3 ay kalmıştı. Kartınızı yenileyeceğiz iletişim adresinizi kontrol edin diye bildirim geldi akbank mobilden. Adresimi doğruladım. Müşteri hizmetleri de tekrar arayıp sordu. Adresimi onlara da doğruladım.
Önceki kartınıza binayen hiçbir değişiklik olmayacak dendi. Chip para vs gider mi diye bile sordum. Bana hiçbir şekilde mastercard ınız troy kart ile değiştirilecek denmedi. Müşteri hizmetleri türkiyenin ödeme sistemi troy olduğunu söylüyor. Anlıyorum da ben mastercard istiyorum dedim. Tabi ki böyle bir talebiniz olursa değiştirebiliriz dediler. Mastercard olarak değiştireceklerini söylediler. Neyse sorunum çözüldü de troy kart kullandırtmaya teşvik var sanırım bankalarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sdnyi neye göre dikkate alıyorsunuz bilmiyorum ama kamu kurumlarından ve ona bağlı kuruluşlarından verilen kartlarda zorunlu olmuş, özel bankalarda böyle bir durum yok. Bir de bunlar ödeme almakla ilgili değil ödeme vermekle (kişilere verilecek kart) ilgili.
-TROY kartın sahibi kim?
Bankalararası Kart Merkezi A.Ş.'nin hisse yapısı şu şekilde;
% 51,01 - T.C. Merkez Bankası A.Ş.
% 9,28 T. Halk Bankası A.Ş.
% 8,81 - T.C. Ziraat Bankası A.Ş.
% 4,89 T. Garanti Banakası A.Ş.
% 4,89 Akbank T. A.Ş.
% 4,89 İş Bankası A.Ş.
% 4,89 Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
% 4,75 T. Vakıflar Bankası T.A.O
% 4,52 QNB Finansbank A.Ş.
% 1,7 ING Bank A.Ş.
% 0,91 Türk Ekonomi Bankası A.Ş.
Yeni kart çıkarırken Troyu vaysayılan seçili olarak başlatırsın da diğer şemalı (visa,mc) kartları yenilerken en azından Troyu teklif olarak sunarsın!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim anladığım durumun farkında olmayana kitliyorlar troy kartı. Burada ben troy kartı kötülemiyorum. Türkiyenin ödeme sistemi diye lanse edilmiş ama müşteri istemeden troy kart gönderilmesi doğru değil. En azından seçenek olarak sunulması gerekiyor. Ortada troy kartı kullandırmaya karşı bir teşvik var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir hesap numarasına hiç Sms olsun telefonla arama olsun hiç kampanya reklam tanıtım için bir dönüş olmuyor da Akbank kampanya reklam tanıtım izinlerini uygulamadan nereden açabiliyorduk.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu troy kart ile yurt dışındayken yapılan bazı ödemelerde sorun olabilir diye düşünüyorum. Her kurum kabul etmeyebilir.
-
Yurtdışında kart sorun çıkmak bir yana hiç çalışmıyor ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman ana kart olarak almamakta fayda var kesinlikle.
-
Yeni kredi kartıma birçok farklı kampanya görünüyor, 1000 liraya 250 chip para, 500'e 100, 250'ye 50 vs...
Tek bir harcamaya bütün kampanyalardan birlikte chip para veriliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 17 Ocak 2025; 15:26:36 >
Bizdeki kredi kartı ama tık yok. Hepsi birleşir.
-
Klavye sürçme olmuş. :)
Birleşirse güzelmiş, zaten ilk kredi kartı harcaması için tabi kampanyalar. Sonra gelmez bir daha uzun süre.
BDDK şu hacmi tutturacaksın diyor. Bankada bütçe varsa (TEB gibi) kampanyaları o tarafa yapmaya başlıyor, bütçe yoksa zorla Troy ile yenileyip geçiyorsun.
Geçen aydan beri Denizbank da Troy kampanyalarına başladığına göre bankanın kendi başına aldığı bir karar olamaz. Bunlar hep yabancı sermaye bankası.
-
Aynen öyle hocam geçen sene Teb Troy tarafında bayağı güzel kampanyalar yaptı zaten kampanya vs yapmasalar şahsen Troy kartı almamquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBDDK şu hacmi tutturacaksın diyor. Bankada bütçe varsa (TEB gibi) kampanyaları o tarafa yapmaya başlıyor, bütçe yoksa zorla Troy ile yenileyip geçiyorsun.
Geçen aydan beri Denizbank da Troy kampanyalarına başladığına göre bankanın kendi başına aldığı bir karar olamaz. Bunlar hep yabancı sermaye bankası.
Akbank uyanıklık yapmış aklınca. Türkiye finans arayıp sormustu "troy olarak değiştirirsek size şu kadar bonus" diye. Ben de tamam demiştim.
Hayır bide Troy'u çıkardılar, bari destekleyin,ama o da yok, misal hâlâ troy bankomatla internette alışveriş yapılamıyor.. masterpassa tabi olmadığı için, çoğu yerden alışverişte yapılamıyor.ee böyle mi vazgeçirecekler milleti visa'dan
Ben olaya "duygusal" bakarım. TEB gibi puanı bol verirsen alırım. Ama işin de düzgün yapılmasını isterim. TEB' in 6508 ile biten Troy kartlarını bonus program ortaklarını tanıyamazken 9792 ile başlayan kartları tanıyor.
Küresel bankacılık sisteminde "yerli ve milli" hamaset edebiyatını yemem ben.
-
tek seferde
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X