Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) HAZİRAN 2025 GÜNCELLENİYOR (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
34.500
Cevap
1.165
Favori
3.639.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler, en son ben de öyle hatırlıyorum. Deneyelim.

• Vatandan telefon alan oldu mu? Ücretsiz erteleme+taksit yapar mu acaba dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vindobona V kullanıcısına yanıt

Kaç günde geldi kart bizim kardeşin eniştenin kartlar hala basım aşamasında

• pasaport harcının internet vergi dairesinden yapılan ödemesi için troy kart ile erteleme ve taksit işlemi geçerli olur mu?

bildiğim kadarıyla enpara yapıyor ama 2 pasaport harcı 9 bin TL yi aştığı için taksitlendirme limitini aşıyor. gerekirse elimde vakıf world troy kart da var. bilgisi olan yazabilir mi?

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

1 hafta sürmedi gelmesi, zaten axess vardı bende Troy başvurdum ekstra, İstanbul.

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt

tchibo şubelerindeki alışverişler kahve/giyim olarak ayrılıyor mu acaba bilen var mı?

• Katlanan chip para ile ödemenin mantığı nedir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Web sitesinden talep ederek kart ücretini iade etmediler, iade almanın başka yolu nedir?

• alicengiz32 A kullanıcısına yanıt
    Taksitlendirme limiti nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu troy olana erteleme ve 5 taksit veriyor ,peki normal master olan axess erteleme ve taksit yapmiyor mu?Hepsipay a yükleyip alsak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt

normal master olanda sadece ücretsiz (750-15.000 arası tek çekime) 2 taksitlendirme var bende. hepsipay e 750 yükledim, taksitlendirdi. erteleme yok. juzdan a bakın görürsünüz olup olmadığını.

• waybe kullanıcısına yanıt

Ben genelde her sene aidat kestiklerinde şikayet var a yazıyorum, sonra iptal ediyorlar.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Bende 100-10.000 tl 2 ay erteleme,
    750-15.000 tl 2 taksit,
    500-150.000 tl 6 taksit olanlar var,şimdi hangisine dahil edecek ?

• YaYa kullanıcısına yanıt

Onu da bir deneyelim hocam. Nasıl bir metin yazıyorsunuz örnek atar mısınız?

• samil422 S kullanıcısına yanıt

katıldığınız kampanyaları okumuyor musunuz hocam? 2ay erteleme ve 6 taksit troy karta 2 taksit olan mastercarta. harcamayı hangi karttan yaparsan o kampanyaya dahil olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist_xx -- 20 Kasım 2023; 16:25:53 >
  • Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    Hocam okuyorum tabi ama hiçbirinde ne troy nede master da geçerlidir demiyor sadece axes ,wings,free vs yaziyor
    Troy yok bende zaten ama bu kampanyalar cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 20 Kasım 2023; 16:38:10 >
  • hocam, tekrar okuyun. ayrıyetten keşke troya da başvursaydınız bu ay çok güzel kampanya yaptı.

• waybe kullanıcısına yanıt

Uzunca bir zamandır kullanmakta olduğum ve borcunu günü gününe yatırdığım kredi kartımdan haksız yere tahsil edilen yıllık kart aidatı adı altında alınan ve hiçbir yasal dayanağı olmayan .......... TL'lik ücretin tarafıma geri ödenmesini istiyorum. Aksi takdirde hem kartımı iptal edeceğim, hem de hakkımı bütün yasal yollardan arayacağım.

Bunun gibi bir metni her sene şikayet vara yazıyorum 2-3 gün içerisinde iade ediyorlar.

• Çok teşekkürler hocam.

Bu arada TROY akbank hesap kartını mobil ödemeye ekleyemiyorum. Mobil ödeme kartları ekranında gözükmüyor? Bunu nasıl çözebiliriz arkadaşlar?

• alicengiz32 A kullanıcısına yanıt

Internet vergi dairesinden tapu masrafı ödemiştim taksit yapmıştı Vakif Troy kart.Senin bahsettiginde devlet ödemesi,muhtemelen olur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.