< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MAYIS 2025 GÜNCELLENİYOR (1125. sayfa)

-
-
Yok hocam kaldırmışlar. Takvime not almışım. Sadece hatırlamak değil, yazılı belge var. :)))
-
Anladım hocam, bir kale daha düştü desene😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende ağustos 31 erteleme kampanyası son gün gözüküyordu. Bu ay bana erteleme gözükmedi sadece 2 taksit vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ay tekrardan vardı 1-30 eylül ama kaldırmışlar
-
Ayın 14 ünde wings ve platin kart ekstresi kesilecek. İlk defa akbank la çalışıyorum ve dönem içi borçlarını şimdiden ödesem akbank madalya, puan vs. verir mi.? :) Şaka bi yana biraz zor banka olduğunu gördüm ve limit konusunda da titiz davranıyor.
Ortalama iki kartın toplam 1500 TL gibi borcu gelecek. Şimdiden ödeyim mi sizce.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bu ay "size özel" kısmı yok. yani orada kampanya gözükmüyor. herkeste öyle mi? geçen ay mesela bir kaç kampanya vardı.
-
Bende 6 aydır yok. Bir gitti mi daha gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hep son gün ödüyorum. Tavsiyem bu yönde. Erken ödendiğinde birsey vermez diye tahmin ediyorum.
Zaten tüm bankalar gibi çesmeleri iyice kıstilar.
Kampanya az oldugunda karti hiç kullanmayın. Bir sonraki ay daha iyi kampanya gelebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 4 Eylül 2023; 18:41:46 >
Bu arada temmuz ayı qr kod ile para çekme kampanyasi 50 tl chip ödülü ağustosta yatacaktı. Tabiki yatmadı. İki kez kayıt actirdim. Biri olumsuz diğeri haftalardır beklemede.
BDDK yazarak mi alalım arkadaşlar.
Kampanyaları takip ediyorum ona göre harcama yapıyorum. Daha önce hiç erken ödeme yapmadım aslında.
Zaten ilk defa axess kullanıyorum. Bankalar her zaman borçlu ve faizli işlem yapan müşterileri sever aslında. :)
Wings kartı yeni aldım ve limit ortak. Platin de daha çok harcama yapıyorum. 3 faturaya otomatik talimat verdim.
Benimde davet et kazan kodu kampanyasından kazandığım chip paranın üstüne yattılar.
ekstre kesilmeden ödeme yaparsanız size hiçbir avantajı olmaz. borca girmemiş olursunuz. sistemin size güvenmesi için borca girip zamanında borcunuzu ödediğinizi ispatlamanız gerekir. ekstre kesildikten sonra, siz borçlu duruma düştükten sonra son ödeme gününü geçirmeden hepsini kapatırsanız limitiniz ve kredi puanınız artar. kredibilitenizi arttırmak istiyorsanız çok borca girin, zamanında ödeyin.
-
Ödemeleri hep ekstre kesildiği gün ya da son ödeme tarihine 2-3 gün kala yapmışımdır. Bu ay bilerek fazla harcama yaptım. Akbank limiti şuan az ama maksimum harcama yapıyorum wings ve platin olarak.
Erken ödemenin tek avantajı limit açılması olmalı.
Şu yasal limit kart boşluğu mevzusu olmasa akbank ile daha güzel işler yapacağız. :)
Davet usulü ile iki arkadaşımı Akbank lı yaptım, ne yaptım ne ettiysem chip paraları alamadım. Bu durumu açıklamalar ile , detaylı görseller ile vs Akbank a kanıtlayamadim! Çünkü görmek istemediler. Bddk ya bu durumu taşıdım, yine aynı savi kullanarak bizi aptal, kendilerini çok bilen ettiler ve yine chip parayı vermediler, anlarım. çünkü böyle de rezildir kendileri 👍
Müşteri hizmetleri ayrı, görüntülü görüşme yaptığımız kişi ayrı konuşuyor. Hayır yani kampanya koşulları zaten ortada ve kazanılmış bir hak var ne diye diretiyorlar anlamadım.
Süper fırsat.
-
Güldürdünüz hocam
Bana da 27000/100 gelmiş. Uzun süreli nadasa bırakacağım gibi görünüyor kartı. İyiden iyiye pintileştiler.
-
Limitimi yıllarca 3 bin lirada tuttular. Kendileri önce 200 küsur sonra da 400 küsur yaptılar.
Limitim yokken böyle dalga geçer gibi kampanyalar gelmiyordu açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X