Şimdi Ara

Axess’e Özel S Sport Plus’ta Ücretsiz 1 Ay Üyelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saran Group’a ait dijital platform S Sport Plus, Axess Mobil üzerinden yapacakları ilk harcama öncesinde promosyon kodu alanlara, 1 aylığına ücretsiz olacak. Kampanya için son tarih 30 Eylül.

Birçok spor organizasyonunun yayın haklarını elinde bulunduran S Sport Plus, yeni sezon öncesinde Axess Mobil üzerinden ilk alışverişini yapıp, promosyon kodu alanlara özel, 1 aylık bedava üyelik fırsatı sunuyor. 30 Eylül'e kadar bu şekilde kod alıp, S Sport Plus’ı 1 ay bedava kullanabilirsiniz.

Kampanya Katılım Şartları

30 Eylül tarihine kadar geçerli olan bu kampanyaya katılmak isteyenler, aşağıdaki adımları takip edebilirler:

Kampanyadan sadece Axess Mobil üzerinden ilk harcamadan önce “Promosyon Kodu Al” butonuna tıklayarak promosyon kodu alan müşteriler yararlanabilir.
    Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess ve ticari kartlar kampanyaya dahildir.

Kampanya kodu 24 Haziran–30 Eylül 2020 tarihleri arasında geçerli olup, sadecewww.ssportplus.com üzerinden başlatılacak yeni S Sport Plus aylık paket üyeliklerinde geçerlidir. Axess Mobil üzerinden alınan promosyon kodunun,www.ssportplus.com adresi üzerinden ‘’Üye Ol’’ butonuna tıklanarak başlatılan üyelik adımlarındaki ‘’Promosyon Kodu’’ alanına girilmesi gerekmektedir.

Mevcut ücretli S Sport Plus üyeliği bulunan kullanıcılar kampanyadan yararlanamaz.

Kampanyada geçerli indirim kodu bir kez kullanabilir. Kampanya S Sport Plus’ın devam eden diğer indirim ve kampanyaları ile birleştirilemez. Sadece S Sport Plus aylık üyelik paketiyle geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 3 Eylül 2020; 11:7:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kullanılır mı gerek yok mu acaba?Bence gerek yok ama aylık normal fiyatı nedir?
  • Ligler devam etmiyoki napcaz s sportu

• 18 TL hocam aylık ücreti.

• NBA yeni başladı hocam 😉

• Gerek yok o zaman teşekkürler.

• ben bu kampanyayı uygulama içinde bulamadım, bilgisi olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her gün dua ediyorum desem yeridir. İnşallah şu süper ligi s sport alır

• f1 için alınır
  • Mobil ödeme mi yapılacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ya da benzeri bi konu geçende de açılmıştı sonra kaldırıldı.
    O zaman da baktım şimdi de baktım bende görünmüyor, sizlerde görünüyor mu ki?
  • yusayus00 kullanıcısına yanıt
    Spikerleri çok iyi dimi 😁👍🏿

• hasansio kullanıcısına yanıt
    Spiker her türlü bulunur benim beğendim kısmı teknolojik bir altyapıya sahip olmaları... Benim kalbimi premiere lig özetlerini 1080p youtube da yayınlamaya başladıklarında kazandılar. :))
  • Axess mobilden giriş yaptığımda eğlence kısmına bakıyorum ve göremiyorum ayni problemi sizlerde yaşıyor musunuz?

• Ben abone oldum ama şuan ne smart tv den ne web den ne de cepten uygulamaya giremiyorum. Bu sorunu başka yaşayan arkadaş oldu mu?
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Hocam kodu nasıl aldınız onu söyleyebilir misiniz? Ben henüz kodu bile alamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Hocam kodu nasıl aldınız onu söyleyebilir misiniz? Ben henüz kodu bile alamadım
    Kodu axess mobilden aldım hocam. Arama kısmına ssport yada ssportplus yazın çıkacaktır.
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Yazdım ama maalesef görünmüyor şaka gibi. Sabah ilk iş mh yi aramak olacak. Teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.