Şimdi Ara

Axess Carrefoursa 200 tl ve ustune 20 tl chippara firsati (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bana geln mesajda 25 agustos yaziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    bu genel bir kampanya mı özel mi? nette bulamadım.
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Hocam mesaj geldi kisiye ozel ywzmiyor

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    mesajı cevapladınızmı olumlu yanıt geldimi? geldiyse deneyeceğim.
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben denemedim

• Konserve balık ve kahve çay indirimleri kayboldu sanalda insert te 28 agustos a kasar diyor.. bi de ne tuhaf ki nescafe 200gr sko paket 29tl görünüyor sitede, sepete atınca 37 oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

Kampanya tüm CarrefourSA ve Gima marketlerde geçerlidir.www.carrefoursa.com ve CarrefourSA web uygulamasından yapılan alışverişlerde, hızlı kasalarda ve Lezzet Arası'nda geçerli değildir.

Sanal alışverşte olmuyor. Ödeme kastınız ise mobil ödeme diye geçiyor sanırım..
    Ustteki resime bakarsan sayet carrefosa.comda oluyor bilginr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu chip-para hediyesi yalnızca Carrefour da mı kullanılacak ve sadece 1-2 günümüz mü olacak bunu harcamak için?

"Chip-para hediyesi, kampanya koşlullarını gerçekleştirdikten sonra karta anında yüklecek ve 07/10/2019 tarihinde CarrefourSa mağazalarında kullanılabilecektir.Kullanılmayan chip-paralar 08/10/2019 tarihinde geri alınacaktır."
  • türk telekomun bugün sona erecek olan 150/20 indirimiyle birlikte 200/40 indirim olur. 150/20 kod isteyen varsa pm den ulaşsın kullanmadığım kodu veririm. bölgemde ihtiyacım olan ürünler maalesef yok gösteriliyor. kod işime yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

türk telekomun bugün sona erecek olan 150/20 indirimiyle birlikte 200/40 indirim olur. 150/20 kod isteyen varsa pm den ulaşsın kullanmadığım kodu veririm. bölgemde ihtiyacım olan ürünler maalesef yok gösteriliyor. kod işime yaramadı.
    @barakuda1 verildi.
  • Carrefour uygulamasindan yaptim puan gelmedi

• Bence şu kısımla ilgili
    "Chip-para hediyesi, kampanya koşlullarını gerçekleştirdikten sonra karta anında yüklecek ve 07/10/2019 tarihinde CarrefourSa mağazalarında kullanılabilecektir.Kullanılmayan chip-paralar 08/10/2019 tarihinde geri alınacaktır."

ben de harcamayı yaptıktan sonra farkettim.
    Bildiğin tüketiciyi kandırmak bu.

Örneğin World Kart da yalnızca Şok'a özel puan veriyor ama adına şok world puan falan diyor.

Axess ise 07/10/2019da yatırırım 08/10/2019da silerim ve sadece carrefour'da kullanabilirsin diyor. Ve bunu başlıkta hiç belirtmiyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecretD -- 22 Ağustos 2019; 17:34:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SecretD

Bence şu kısımla ilgili

Örneğin World Kart da yalnızca Şok'a özel puan veriyor ama adına şok world puan falan diyor.

Axess ise 07/10/2019da yatırırım 08/10/2019da silerim ve sadece carrefour'da kullanabilirsin diyor. Ve bunu başlıkta hiç belirtmiyor!!!
    Karta aninda yuklenciktir diyor ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SecretD

Bence şu kısımla ilgili

07/10/2019 tarihine kadar olmasın Hocam o?

• Burakbay7 B kullanıcısına yanıt
    adamlar "kadar" yazmayı unutmuş hocam Eyvallah

O zaman halen iki sorun mevcut:
    1- puan neden halen yatmadı , carrefour'a gidip mi anlayabiliriz ancak?
    2- puan sadece carrefour'a özel olduğunu niye detaylardan öğreniyoruz arkadaş!
  • Sadece Carrefour da mı geçerliymiş o kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler 20 TL chippara kazandiniz! Chippara'nizi 7 Ekim 2019'a kadar CarrefourSA'larda kullanabilirsiniz. B016
    alışveriş fişinde de çıkıyor kazanılan çhippara
  • polyo kullanıcısına yanıt
    Ben carrefoursa.com dan yapmıştım hocam alışverişi
    Bakalım gelir umarım bize de puan.

• Genel kampanya ama chippin ödeme ile chippara gelmiyor. Alttaki açıklamada kazanım olmayacak yazıyormuş. Ben sadece 20 chippin aldım.

• SecretD S kullanıcısına yanıt
    puan yatmıştır Arkadaşlar
    Ancak harcama yalnızca Carrefour ile kısıtlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.