Şimdi Ara

axen 42' Led TV aldım sorunuz varsa yanıtlayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen hafta sonu axen 42" ( AX042DLD12AT070-ATFM modeli ). Balçova (izmir) 5M migrostan 799 TL ye 9 taksite aldım. aklınıza takılan birşey olursa yada merak ettikleriniz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.
    gelelim TV nin özelliklerine. 2 tane HDMI, 2 tane USB, SCART, kulaklık, AV, çıkışları var. TV den çok fazla beklentisi olmaya büyük ekran isteyenler için bence tatminkar bir cihaz. öğrenci ve bekar evleri için fiyatına göre oldukça güzel bence (bende öğrenciyim ) . ses kalitesi çok iyi değil ama kötü dersem de hakkını yemiş olurum. ortanın bir tık altı diyeyim ;) ben 2+1 ses sistemiyle kullandığım için çokta önemsemedim alırken.
    1920x1080 (Full HD) çözünürlükte
    max 60 Hz yenileme hızı var.
    kutu içinden askı aparatı çıkmıyor. kurulum ücretli servisi aradığımda 30 TL fiyat verdiler. (media martk, gold, bimeks vs. araştırdım oralarda da aynı şekilde kurulum ücretli). ben çankayadan 20 liraya askı aparatı alıp kendim yaptım montajı. kutu içinden sadece kullanım kılavuzu ve TV'nin ayakları çıkıyor.
    70 liraya rose marka (ilk defa duydum :D ) hd uydu alıcısı aldım, HDMI'dan bağladım TV ye, HD kanallarda ve normal kanallarda gayet güzel görüntüsü var ama 2 metreden daha yakından izleyince pixel ler birazcık rahatsız ediyor.
    USB den 1080p yada blueray filmlerde sıkıntısız gayet başarılı görüntü kalitesi var.
    5 liralık HDMI kablo ile PC yi de oradan kullanıyorum çoğu zaman. (ASUS N53SN serisi -nvidia GT 550M full HD ekran kartlı- laptop) PC den açtığım filmlerde felan da gayet güzel, kasma takılma pixel vs felan yok. uyduyu 3 gün önce kurdum, uyduyu kurana kadar, tv kanallarının online yayınlarını (kendi sitelerinden) izledim ve herhangi bi sorun yaşamadım.
    cihazı UHD cihazlarla felan karşılaştırmayın.
    playstation, xbox vs felan kullanmadım hiç performansı nasıl olur bilemem ama playstation da performans sıkıntısı olacağını sanmıyorum. (tabiki de uzak mesafeden ve kaliteli bi HDMI kablo ile).

resimler biraz kötü çıktı ama şu anda yapabileceğim birşey yok maalesef

• pilstols P kullanıcısına yanıt
    tv aldığından bu yana herhangi sorun yaşadın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokanisin -- 26 Mayıs 2015; 19:37:27 >
  • pilstols P kullanıcısına yanıt
    merhaba, bu tv den ben de aldım ancak bir türlü 2+1 logitech ses sistemi bağlantısını yapamadım, bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız.. ayrıca bu tv ninn kulaklık çıkışı nerde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.