Şimdi Ara

Axe psycian nasıl olmalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yukardada dediğim gibi bir axe psycian açıcağım statlarımı nasıl basmalıyım 10 25 40 ve ileri skill booklarım ve sp puanlarım ne olmalı ben hem kendime bufflayıp heallemek hemde kesemk istiyorum bide bu tigerin bazıları üzerine binio bazıları yanında gezdirio o nasıl oluyor yardımcı olursanız ne mutlu

• yardım edebilicek yokmu
  • şmidi axe psician olcaksan 50 lvl e geldiğinde 50 dex olsun...50 den fazla dex olmasın...önceki lvlleri öle ayarla....
    silahın istediği kadar str gerisi full int bas...sonra psycian skillerini aç silah skillerini aç sonra 50 lvl e geldiğinde yine passive skillin 5 olsun..skill def ve int verecektir o...vede manan iyi olcak..full int olduğu için(50 dex,silah akdar str) skill attackın skilld efansın vede manan çok iyi oclak...sürekli skill kullancan...
    46 lvl de düz vuruşla 150 150 vururken skille 1100 ün üzerinde vurcaksın...ehehe manyak bi build olcak...
    sonra istiosan WDS(wind drift skill 30 lvl) skillini 5 e kadar yükseltebilirsin...
    40 lvl de 90 küsür sp ye ihtiyacın olcak 40 lvl skillerini full açmak için...buda 40 lvlde biraz zor bulursun 90 sp yi.WDS yi açmassan 2 3 fln verirsen ben 40 lvl skillerini açarım sonra onu açarım dersen 40 lvl de direk 5 skillide belki açabilirsin...
    ama 43 lvl de bütün skiller açılmış olmalı.yani zaten açılır...

bu build güzels enin için...

• teşekkür ederim
  • axe den psican olmaz psican olacaksan dex silahı kullanmalısın
  • Axe physician olur mu diye bir soru daha doğru sanırım. Çünkü her karakterin uygun meslekleri vardır. Bence axe için warrior ve hunter uygun. Şimdi güzel gelse de 50 level olduktan sonra üzülmemek için şimdiden hesaplarınızı iyi yapın derim.
  • güzel ya 30 olucam az kaldı hem healimiş basıyorum hemde güzel güzel kesiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.