Şimdi Ara

Axe Excite doedorant kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aranızda axe excite dedodorant kullanan var mı? varsa birşey merak ediyorum. ilk alışımda birkaç basmadan sonra püskürtme mekanizması bozuldu. püskürten kısım aşağıya kayıyor deodorant dışarıya çıkamıyordu. kokusunu sevdiğimden ikincisini aldım, oda bozuldu. üçüncü bozuldu, dördüncü bozuldu. beşinci bozuldu.

artık sıkıldım birazda işi merak ettiğimden unilever türkiyeye mail attım, durumu izah ettim. iki gün sonra beni aradılar. özür dilediler, ürünü benden alıp inceleteceklerini söylediler. kargo bana bir tane ürün geitirip bendekini alıp götürdü.

işin tuhafı bana gönderdikleri ürünüde denemişler, çünkü kapağı açık geldi. ve onunda mekanizma bozuktu. yani ilk sıkmada o da bozulmuş.

hadi ben basmasını bilmiyorum, beş kere bozdum, bana ürünü gönderen hanımefendi de mi basmasını bilmiyor. ya da böyle bir marka bu ürünü nasıl piyasaya sürüyor. hiç mi test etmiyor? hiç mi şikayet gelmiyor?

kullanıpta aynı sorunu yaşayan var mı?

Axe Excite doedorant kullanan var mı?

• Orantysyz güç
  • hocam aynı ürün bende de var, kokusu biraz bayan deodorantını andırdığı için kullanmadım pek fazla
    onun basma mekanizması biraz değişik haklısınız, diğerlerinden daha farklı içeri kaçıyor gibi ama bende hiç sıkıntı çıkartmadı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynen aynisi bendede var axe excite serim var hepsinin kapagi bozuk cikariyorum takiyorum duzelmesse parfum kapaklari var ya ondan tak . Sanirsam hepsi bozuk :( ama kizlar cok seviyo bide kokusu hemen gitmese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riders.AI kullanan var mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.