Şimdi Ara

Awei T12 Kulaklık İncelemesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

spor yaparken devamlı kablolu kulaklık kullanıyordum ama biraz daha özgür hareket edebilmek, biraz da değişik bir kulaklık kullanmak istediğimden bluetooth'lu bir kulaklık almaya karar verdim. Aliexpresste biraz araştırma yaptıktan ve inceledikten sonra tamamen kör bir alımla, şansımı Awei T12 kulaklıkta denemeye karar verdim.

ürünün linki şu:
    aliexpress.com
    US $10.12 25% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları'de AWEI T12 Bluetooth kulaklık kulaklık kablosuz kulaklık spor bas ses mikrofonlu kulaklıklar için iPhone Xiaomi Huawei kulaklık AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Telefon-I-in-AWEI-T12-Bluetooth-Kulakl-k-Kablosuz-Kulakl-k-Kulakl-k-Auriculares-kulakl-k/32833313853.html

Ürünü 2 kasımda aldım ve 11 kasımda bana teslim oldu. Şaka gibi...

Aslında üründen çok fazla bir beklentim yoktu. Hatta sırf bu yüzden hali hazırda kullandığım kablolu kulaklığı (bose ae2i) bluetoothluya çeviren bir ürünü de sipariş ettim ki o da tam bu yazıyı yazarken elime ulaştı. Onun da linki şu merak edenler için:
    aliexpress.com
    US $9.83 20% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Kablosuz Adaptör'de Sıcak Satış Bluetooth Kablosuz Adaptör Alıcı Kablosu Bose AE2 AE2i AE2w Kulaklık Bluetooth Alıcısı Siyah AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Bluetooth-Wireless-Adapter-Receiver-Cable-For-Bose-AE2-AE2i-AE2w-Headphone-Bluetooth-Receiver-Black/32802615258.html

Bu da tam 9 günde geldi. Henüz geldiği için bu ürünü deneme şansım olmadı ama eğer isteyen olursa daha sonra bu ürünle de ilgili bir inceleme yazısı yazabilirim.

Konumuza dönersek, Awei T12 kulaklığı telefonumla kolayca eşleştirdikten sonra ilk intibayı edinmek için müzik çalarımı açtım. İphone 6 da jetAudio player kullanıyorum bu arada.

Açar açmaz müziği yerimden sıçradım çünkü inanılmaz yüksek bir ses seviyesi bir anda beni karşıladı. Şok oldum çünkü telefonumdaki ses seviyesi daha yarısındaydı ve inanılmaz güçlü bir ses veriyordu. Bose kulaklığımı Fiio amfi ile kullanırken bile böyle güçlü bir ses çıkışı alamadım.

Ses kalitesine gelince: Herkesin müzikal kalitesi farklıdır. Ama benim zevkime göre bu kulaklık gayet güzel bir ses veriyor. Öncelikle bu kulaklık tanıtımında da yazdığı gibi bass boost bir kulaklık. Yani cidden çok sağlam bas veriyor. Bas sevenler için bulunmaz kaftan ama dengeli çalan bir kulaklık isteyenlere kesinlikle hitap eden bir kulaklık değil.Baslar çok öne çıktığından mı bilemedim ama tizler doğal olarak biraz geride kalmış. Midler ise kıvamında gözüküyor. Tabii bunu söylerken şunu da bilmeniz lazım. Bu kulaklıkla sadece bir kaç saat müzik dinledikten sonra bende oluşan görüşler bunlar. Belki burn-in den sonra bir miktar bu saydığım karakterlerde dönüşüm gerçekleşebilir.

Neyse sözü fazla uzatmayayım. Ben fiyatıyla yaptığım alışverişten aldığım karşılıktan şimdilik memnum kaldım. Eğer 3 ayda elimde kalmazsa, şu anki sunduklarıyla, bence gayet mantıklı bir seçim gibi gözüküyor.

• Hocam memnun musunuz kulaklıktan bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler dostum aldım bakalım şarjı yeterli gelecek mi. Aldıktan sonra gördüm şarjı daha iyi giden ürünler varmış.

• Hocam bende T12 ile A920BLS arasında kaldım. A920BLS’de müzik çalarken kulaklıkları birbirine yapıştırınca müzik otomatikman kesiliyor ve kulaklıkları ayırınca tekrar müzik çalmaya devam ediyor bu özellik T12’de var mı? Bu özellik hoşuma gitti. Ayrıca kutu içinden kulaklığın kablosunun boyunu ayarlamak için(fazlalığını kısmak için) herhangi aparat var mı? Birde kulak içinde sabit durması için herhangi aparat var mı? Son olarak ses kalitesi malzeme kalitesi olarak bu kulaklığı önerirmisiniz? Teşekkürler
    Dostum A920yi hiç dinlemediğim için müzik kalitesi açısından karşılaştıramayacağım. Söylediğin özelliği ise kulaklık evde olduğu için şu an deneme şansım yok ama akşam evde deneyip yapıştırınca müziğin kapanıp kapanmadığını bir editle güncellerim. Kulaklığın boyutunu ve kulak içinde sabit durmasını sağlayacak herhangi bir aparatta bana gelen kutudan çıkmadı. Ancak sitedeki tanıtımmlarda kablo boyu değil ama kulak içi aparatı var gözüküyordu.

Ses ve malzeme kalitesi ise gayet güzel. Ben beğendim. Sadece pil ömrü daha uzun olsaymış,süper olurmuş.
  • Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi tanıtımda kulak içinde sabit durmayı sağlayan aparat var görünüyor(çengel yada virgül gibi plastik bir aparat), eve gittiğinizde müzik kesme özelliğine de bakıp yazarsanız sevinirim birde batarya kullanım süresi nedir? kolay gelsin iyi günler
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ben 2 tane getirttim yurt Aliexpress'den bir tanesi sıfır kutusunda duruyor isteyen olursa satıyorum 60 TL özelden yazabilirsiniz

Bilginize

A920BLS kullanım için muhteşem, ancak malzeme kalitesi çok kötü. Kumanda kısmının sağ kulağa giden tarafı 1 ayda kırılıyor, 3 tane sipariş ettim üçünde de aynısı oldu. T11 kullanım olarak sadece idare eder. Ben sabah akşam işe gelip ve giderken toplam 3-3,5 saat civarı dinliyorum ve pili bitiyor. A920BLS aynı şekilde 3 gün gidiyor deşarj süresi, yani 10 saati rahat buluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: ikiyudumsu

A920BLS kullanım için muhteşem, ancak malzeme kalitesi çok kötü. Kumanda kısmının sağ kulağa giden tarafı 1 ayda kırılıyor, 3 tane sipariş ettim üçünde de aynısı oldu. T11 kullanım olarak sadece idare eder. Ben sabah akşam işe gelip ve giderken toplam 3-3,5 saat civarı dinliyorum ve pili bitiyor. A920BLS aynı şekilde 3 gün gidiyor deşarj süresi, yani 10 saati rahat buluyor.
    Bende de T11 var şarj süresi yüzünden A920bls almayı düşünüyorum hala tavsiye edermisiniz?

Ayrıca ses olarak hangisi daha yüksek? T11 fena değil ama biraz daha yüksek ses olsa daha iyi olur.

• 2 tane aldım. 1. si 1 ay içinde gitti yenisini yolladılar oda 1 ay içinde gitti. 2. si 1. bozulduktan hemen sonra bozuldu fakat dispute zamanı geçtiği için adamlar sallamadı bile beni. bende aliden yardım istedim. bir kısmını iade ettiler. elimde toplam 3 tane kulaklığın birisi çalışmayan kulaklıklarım oldu :) hepsini attım :) ben kesinlikle tavsiye etmem

AWEI A920BLS içindi cevabım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptimucinbalta -- 31 Ekim 2018; 16:37:56 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.