Şimdi Ara

Award Modular BIOS v6.00PG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar Award Modular BIOS v6.00PG biosu güncellicem ama nasıl yapcam bilen warsa
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Ana kartınla birlikte gelen Driver CD'si içinde BIOS updatesi yapmak için bir yazılım var. Bu veya buna benzer bir exe ( BIOSflash108q ) Bunu çalıştır ve oradaki seçeneklere göre ne yapmak istiyorsan işlemi yürüt. Ama dikkat etmen gereken bir şey var, Önce şu anki BIOS'unu bir diskete veya HDD'nin bir bölümüne kaydet. ( Save ) Bu arada inşallah Elektrikler kesilmez, kesilirse işin biraz zorlaşır.
    Ekte bir resim var ona bakarakta yapabilirsin. Belki sendeki exe farklıdır ama prensipte hepsi aynı şeylerdir.
    Kolay gelsin ve hoşça kal. KitapGibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 19 Kasım 2004, 23:35:09 >

• kitapgibi arkadaşım onu biliyorum aynısını bende yapmıştım ama pc yi ilk açarken sistem disk error diye bişe yazıyo ekranda resetlediğim zaman düzeliyo pc açılıyo bunu neden yapıyor onu düzeltmeye çalışıyorum cwp verdiğin için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan100

kitapgibi arkadaşım onu biliyorum aynısını bende yapmıştım ama pc yi ilk açarken sistem disk error diye bişe yazıyo ekranda resetlediğim zaman düzeliyo pc açılıyo bunu neden yapıyor onu düzeltmeye çalışıyorum cwp verdiğin için sağol

e dostum sen bios güncellemeyi sormuşsun arkadaşta cevaplamış söyleseydin belki diğer sorunu da cevaplardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS insydeH20 Rev.3.7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.