Şimdi Ara

Avrupa Yakası'cılar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben bu diziye bayılıyom be hele geçen haftaki bölüm dehşetti tek kelimeyle harika yani kelimeler kifayetsiz kalıyo ama bi şey ye takıldım bi türlüde bulamadım geçen haftaki bölümde hani Cem ve Gafur fotoğraf çekimine gitmişti ve orda bi müzik eşliğinde gafur çok güzel bir dans etti ve ben bu çalan müziği yani parçayı bulamadım belki siz bilirsiniz diye bi yazayım dedim Avrukpa Yakası hakkında görüşlerinizi bi zahmet yazarsanız sevinirim bence bu diziyle yarışan hiç bi dizi göremiyorum saygılarımla yardımcı olursanız sevinirim şarkı hakkın da......!

• Evet geçen haftaki bölümü dehşetti...

Ben Avrupa Yakası'nı çok severek ve eğelenerek izliyorum. Bunun fan clubunü kurmakla çok iyi ettin bence. Ben özellikle Avrupa Yakası'nda Burhan'a bayılıyorum. Gaffur felan hikaye onun yanında

Ya nedir bu Kurtlar Vadisi, Terör. Bırakın niye böyle güzel, komik, insanı neşelendiren diziler varken onları izlemeyi. Zaten yayından kaldırıldı.
  • Arkadaşım gecen haftaki bölümde gaffurun dansettiği müzik oldukça eski 60lı yıllara ait
    MAVİ IŞIKLAR diye bir grup ve şarkının adı İYİ DÜŞÜN TAŞIN
    grubun diğer parçaları da çok güzel bulabilirsen tavsiye ederim dinlemeni
  • 1-Burhan
    2-Sacit
    3-Gaffur dizinin en iyi oyuncu sıralaması
  • Yapma be kardes 1 numara bence Gaffur hele geçen haftadaki bölümde bittim ben gülmekten be he o gaffur NE oldu sana büle aneyyyyyyyyy burda bittim ben bence birincisi gaffur.....

quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

1-Burhan
    2-Sacit
    3-Gaffur dizinin en iyi oyuncu sıralaması
  • Burhan Gaffur ikilisi favorisi herkesin. (Ölümüne Kankayıq)
  • bu akşamki bölümde süperdi ya. hele burhanın mimik hareketleri öldürdü beni. makbuleyle konuşurken işin içinden çıkamayınca esniyo ya.orda öldüm bittim. gaffurunda tabak tutuşu süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 21 Şubat 2007; 23:24:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burhanın naile için insan içinde farları açıyo deyişi de süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HackAv

Ya arkadaşlar ben bu diziye bayılıyom be hele geçen haftaki bölüm dehşetti tek kelimeyle harika yani kelimeler kifayetsiz kalıyo ama bi şey ye takıldım bi türlüde bulamadım geçen haftaki bölümde hani Cem ve Gafur fotoğraf çekimine gitmişti ve orda bi müzik eşliğinde gafur çok güzel bir dans etti ve ben bu çalan müziği yani parçayı bulamadım belki siz bilirsiniz diye bi yazayım dedim Avrukpa Yakası hakkında görüşlerinizi bi zahmet yazarsanız sevinirim bence bu diziyle yarışan hiç bi dizi göremiyorum saygılarımla yardımcı olursanız sevinirim şarkı hakkın da......!

mavi ışıkların iyi düşün taşın adlı şarkısını buradan indirebilirsiniz...

http://rapidshare.com/files/17960904/03-_mavi_isiklar_-_iyi_duesuen_tasin__for_your_information__1968.rar.html

• kaç bölümdür gaffur bir numaraydı ama son bölümde burhan atağa geçti. gerçekten çok iyiydi. Gazanfer özcan ı da unutmamak lazım adam oturduğu yerden müthiş nede olsa yılların oyuncusu
    quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

bu akşamki bölümde süperdi ya. hele burhanın mimik hareketleri öldürdü beni. makbuleyle konuşurken işin içinden çıkamayınca esniyo ya.orda öldüm bittim. gaffurunda tabak tutuşu süperdi.

• Ya arkadaşlar sacit i beğenmiyor musunuz merak ettim fikirlerinizi bence müthiş bir oyuncu zaten adam organize işler de de döktürmüş özellikle dizideki tripleri çok hoşuma gidiyo bir de millet yılmaz erdoğan ı taklit ediyo diyo bence alakası yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

Evet geçen haftaki bölümü dehşetti...

Ben Avrupa Yakası'nı çok severek ve eğelenerek izliyorum. Bunun fan clubunü kurmakla çok iyi ettin bence. Ben özellikle Avrupa Yakası'nda Burhan'a bayılıyorum. Gaffur felan hikaye onun yanında

Ya nedir bu Kurtlar Vadisi, Terör. Bırakın niye böyle güzel, komik, insanı neşelendiren diziler varken onları izlemeyi. Zaten yayından kaldırıldı.

+1354377
  • Bu bölüm yine İzzet görünecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.