Şimdi Ara

AVRUPA MI ,AMERİKA MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

AVRUPA MI ,AMERİKA MI ?

(En Son Oy Tarihi: 18.7.2018)
Giriş

AVRUPA MI ,AMERİKA MI ?

VERSUS

AMERİKA

AVRUPA MI ,AMERİKA MI ?

• Avrupa'da 8 ülkeye gittim, en güzeli Avusturya idi. Amerika'ya hiç gitmediğim için bir şey diyemem. O yüzden Avrupa diyorum.
  • Tercihlerine ve kişiliğine göre çok değişir. Şahsen ben Avrupa'nın refah seviyesinin daha yüksek olduğunu ve daha mutlu bir yer olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi konuda

• Avrupada bence daha çok gezecek yer var,kültürü amerika gibi kaba değil.amerika ve asya arasında olduğu için stratejik konumu var vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F9031F4C -- 30 Mayıs 2014; 23:45:05 >
  • Avrupa tabi ki.Her noktasindan kultur akiyor.

• Türkiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avustralya mı yoksa isviçre mi?
    10 yıl önce açıldı
    AVRUPA'YA HAYIR
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Türkiye

İlk defa artılancak
  • Afrika
  • Avrupa ve Amerika arasında demografik açıdan farklılık var. Mesela Amerika'da bin tane ırktan insan vardır, zamanla kaynaşmışlardır. Aslında bu kadar ırkı bir arada tutan şey parasal güçtür ama demek istediğim avrupa ırk konusunda hala katıdır.

Şehircilik yaşam kalitesi olarak dersen Avrupa derim ama para konusunda her daim Amerika'nın borusu öter. Az çok kafan birşeylere basıyorsa Amerika'da aç kalmazsın.
    Fakat Avrupa dediğim gibi ırksal konularda hala tam anlamında çözüm getirmiş değil. İş konusunda da böyle.
    Aslında bunda orada giden göçmenlerin de payı var. Çünkü davranışlarını değiştirmiyorlar misal ''Almanya'daki Türkler''.
    yukarıda avusturya yazan bir arkadaş var, sözüm ona avusturyalılar Türkleri hiç sevmez.
    Geçenlerde Avrupa Parlementosu seçimleri vardı, sağ partiler büyük bir sıçrama gerçekleştirdi bu seçimlerde yani ırkçılık hafiften yükseliyor.

işbu yorumum Amerika'da 5 yıl kalmış bir akrabamdan aldığım bilgiler ve Avrupa'da 8-9 ülke gezerek edindiğim üstünkörü bilgilerden oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 30 Mayıs 2014; 23:52:01 >

• Para varsa daha güzel eğlenirsin ABD'de . Avrupa'dan daha sağlam gece mekanları , tatil yerleri falan var.

Avrupa'da da eğlenilir ama daha çok tarihi ve kültürel yerler ağır basıyor .

Las Vegas,Miami,Los Angeles gibi yerlerin yanına yaklaşabilecek Avrupa şehri yok .
  • amerikada her an tecavüz cinayet hırsızlık vs uğrama şansınız %50 o yüzden amerika dışındayken güzel
  • gezilecek veya yaşanılacak yer olarak avrupayı seçerim ama askeri anlamda soruyorsan abd,avrupanın altından girer üstünden çıkar.
  • Yaşamak için kesinlikle amerika. Avrupa'da bir çok ülkede yaşam zor iyi bir işin yada gelirin yoksa hayat türkiyedekinden daha beter orta halli bi gelirin varsa işin yaş ama Amerika'da yaşam ucuz eyalette eyalete fark ediyor ama uçuk bi fark yok aralarında dediğim gibi yaşam kolay orta halli bi gelirle rahat yaşarsın tabi rahat derken ev araba yat kat değil ama yaşanır bunalmazsın yani ama teknoloji ve gibi şeyler pahalı olabiliyor ama kesinlikle Amerika'da yaşam daha kolay ve Avrupa'dan daha zevkli yani amerika akar özelliklede San Francisco.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Türkiye

İlk defa artılancak

Hani + lasiniza
  • Sirf araba fiyatlarindan dolayi bile abd derim ben sahsen ama abdyi cazip kilan milyon tane ozelligi var benim icin, nitekim avrupaya da gidebilecekken abddeyim zaten halihazirda

• Amerika
    Avrupa o kadarda güzel değil Türkiyeden çok da büyük bir farklılıkları yok ama Amerika bambaşka bir yer ya heleki New York.
    Keşke oralara tekrar gidebilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Tercihlerine ve kişiliğine göre çok değişir. Şahsen ben Avrupa'nın refah seviyesinin daha yüksek olduğunu ve daha mutlu bir yer olduğunu düşünüyorum.

Para varsa mutlusundur bro .
  • mares626 kullanıcısına yanıt
    Why so serious ?
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu nasıl buldun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.