Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazik oldu durdu durdu sonra gol attilar mac bitimine dogru uzuldum valla besiktas adina
  • Sezon Başındaki zihniyet ve ruh yok, Arsenal, Feyennord ve totenham maçları çok farklıydı.

Rakibi öcü gibi görmekbu olsa gerek,

Klasik Türk takımı olmayacaksın, saldırcaksın saldırdıkça açık verecek karşı takım. Liverpool gerçekten acemiydi, bu takımı kendi sahasında böyle yakalamak zor.

Şimdi 2.maçımız daha zor olacak. Çünkü Kontra olarak adamların kanatları çok çok iyi, Hallaç pamuğu ettiler.

Burda gol ihtiyacı olan bizim taraf, şimdi nasıl çıkacak bizimkiler?

2.ci maçta en iyi 2 fark ile yeniliriz bence. Umarım utandırırlar ama böyle maalesef.
  • Tamam elersiniz
  • Bu arada en önemli kanat adamımız
    https://www.youtube.com/watch?v=iEG3EX_Lzxk

Bilic'e inancım epey azaldı, Bu adam 70 dk. ne yaptı da tuttun
  • Ben olsam kesinlikle iki kanadı da güçlendirirdim. Demba ba tek başına bırakmak da ne kadar doğru anlamadım. Motta bu hatayı çokkez yaptı. VE ilk yarıda adamlar hallaç pamuğu gibi sürekli oradan geldi ve 10 gelişin 8 'inde hgs kullandı zaten. O zaman ikinci yarı tedbiri alacaksın. Vel ve olcay düştü ve ikiside değişmeli idi. Sosa ne alaka anlamadım. Oyunu yine tam okuyamadı bence Biliç.
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    tamam
  • Velet hadi okula.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefa ligi turkiye ligine benzemez..beles penalti kazanamaz besiktas maalesef..liverpool kazanir beles penaltiyi ama bir turk takimi asla..demiroren babanizi arayin biseyler yapsin macta kurtarsin sizi hadi ne duruyosunuz??

• charisma10 C kullanıcısına yanıt
    Yazdığın yorum olsa

• Ne beşiktaşın hakkı yaa
  • Liverpool 2.macta banko maalesef..

• Adamlarda ne genç yetenekler var ya. Ibe Sterling falan.

• Liverpool Olimpiyat stadini iyi bilir

Besiktas mutlak gol bulmak zorunda ayrica 1 gol yerse 3 atmak zorunda.iyi ihtimal dünkü mac gibi dakika 70'e kadar 0-0'ı korumak.kontra atakla,duran topla vs golu bulup savunmaya cekilmek.Besiktas erken gol bulursa Bilic yaslanir yersiniz.Liverpool erken bulursa gecmis olsun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Bu gslilerdeki kıskançlık nasıl bir şey ya. Adamlar türkiye rekoru kırdılar gelen 4 giden 4 attı kendi çaplarında bizle dalga geçiyorlar. Ama nedenleri basit bunlara 3 tane kökleyen tsye 3 attık kendi sahalarında ezildikleri bursaya 3 attık, bunları sürekli 4 leyen arsenali elimizden kaçırdık hemde çok daha az parayla kurulmuş olan bir takımla bende olsam bende kıskanırdım ama bunlarınki kıskançlığın ötesinde kudurmak. Kudurun ulannn beter olun

Sizin o toykilla oğuzhan olcay felan anca lig maçlarında boy gösterebilir liverppol delidana gibi koştu kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı sizle :D Ayrıca o mantıkla bakarsan madem bizim yenildiğimiz takımları yenme gibi bi olağanüstü sıradışı bi gücün var kendi evinizde neden 2-0 yenildiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Adamlarda ne genç yetenekler var ya. Ibe Sterling falan.

Liverpool kotu takim diyenler ..besiktasi premier lige koysan ilk 10 a giremez..once kendinize bakin..

• İlk kez Büyük maç kazanmaya yaklaştılar, ümitler olimpiyattaki maça

• quote:

Bu gslilerdeki kıskançlık nasıl bir şey ya. Adamlar türkiye rekoru kırdılar gelen 4 giden 4 attı kendi çaplarında bizle dalga geçiyorlar. Ama nedenleri basit bunlara 3 tane kökleyen tsye 3 attık kendi sahalarında ezildikleri bursaya 3 attık, bunları sürekli 4 leyen arsenali elimizden kaçırdık hemde çok daha az parayla kurulmuş olan bir takımla bende olsam bende kıskanırdım ama bunlarınki kıskançlığın ötesinde kudurmak. Kudurun ulannn beter olun

Ya kardeşim boyle sonunu düşünmeden konusuyorsun.
    Eski defterleri actiracaksin yem veriyorsun galatasaraylilara.
    Ben bir galatasaraylı olarak yürekten destekledim besiktasi fazla uzatma mevzuyu sustururlar seni

• quote:

Gs nin tarihi bu yoldan ibaret değil ona bakarsan arsenel dan UEFA ve emirates cup aldik buradan ztk aldik hep olumsuzlari saymissin pljmlulari saysan kiskanan siz değileminim bjk ttaraftarı olur ki zaten o yüzden hep olumsuzlari sayiyorsunuz...gs bin 15 yol önce aldiği kupayi alabilmek içinhala cirpinip duruyorsunuz kkeşke bunlari da soyleseydin..

• Beşiktaş resmen elinden kaçırdı Liverpool'u, şu haldeki bir takıma deplasmanda en az bir gol atmak çok çok büyük avantaj sağlardı Beşiktaş adına. Sol taraf baya SOS veriyor, Motta ile Olcay 2-3 haftadır vasat altı oynuyorlar. Töre-Sosa-Ba kötü değildiler ama Beşiktaş için daha fazlası lazım. Penaltı penaltı olmasına penaltı ama Motta çok gereksiz bir müdahalede bulundu bana kalırsa. Umarım Beşiktaş üst düzey bir performans ortaya koyar Olimpiyat'ta ve turu geçer.
  • ben sadece sturridge ve ıbe diyorum susuyorum
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.