Şimdi Ara

Avrupa işçi statüsünde bizim gibi karın tokluğuna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışan kaçtane ülke var arkadaşlar ,buraya açmak istedim konuyu, çünkü yaş düzeyi yüksek aklı yerinde bölüm .

mesela almanya ,ingiltere ,italya ,fransa vs işçisi bizim gibi, hiç bir aktivitesi olmayan karın tokluğuna çalışan ,sefil rezil gezen ülke varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 18 Ocak 2014; 16:08:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş ne diyorsun? türkçe yazım kurallarına dikkat ederek yazarsan anlayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

kardeş ne diyorsun? türkçe yazım kurallarına dikkat ederek yazarsan anlayacağız.

Hocam alıntı yap noktasını virgülünü ekle benim yazım pek iyi değildir

hadi ben ekledim noktasını virgülünü anladın mı şimdi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 18 Ocak 2014; 16:09:24 >
  • Yazdıklarımın hepsi hayal ürünüdür.

Her ülkede asgari ücret belli bir miktarda belirlenir.Bu belirlenirken insanların asgari yaşamları baz alınır yani 4 kişilik bir ailenin bir ayda geçineceği ve diğer giyim,eğitim gibi ihtiyaçlarını karşılamasına göre hazılrlanır.Buda demek oluyor ki ülkelik gelişmişlik düzeyi ne kadar yüksekse o kadar asgari ücret olur.
    Türkiye'de normal ücret memurun aldığı en düşük maaş olan 2,045 lira bu standartlara yakındır biraz üstünde olabilir emin değilim tam hesapta.+Asgari ücretin çocuk sayısı eğitim alan çocuk sayısı ve evli bekar durumuna göre değişmesi gerekir.
    Türkiye'de en düşük memur maaşı 2000 tlyken asgari ücretin bunun yarısından düşük olma sebebi ise Türkiye'de çökmüş denen ekonomidir.
    Çünkü Türkiye ve Türkiye'ye yatırım yapanlar büyürken Türkiye devlet ekonomisi ufalmaktadır cari açık artmaktadır çünkü çoğu ticari yatırım yüksek kredilerle yapılmakta ve ithalat her gün artmaktadır.Bu nedenle ekonominin tek kurtulma yolu onu batıran şey yani kapitalist düzenin tekrar kapitalistleşerek büyümesi ve kredi borçalrını kapatması gerekir bunun içinde yerli üretim artırılmalıdır.
    Yerli üretime teşvik içinde devlet asgari ücreti düşük tutumaktadır.Yoksa yatırımcıların çok ucuz olan Çin ve Afrika'ya kaymasından korkmaktadır.

Bu arada konu yanlış yerde bilginize 15 gün ceza alma ihtimaliniz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Yazdıklarımın hepsi hayal ürünüdür.

Her ülkede asgari ücret belli bir miktarda belirlenir.Bu belirlenirken insanların asgari yaşamları baz alınır yani 4 kişilik bir ailenin bir ayda geçineceği ve diğer giyim,eğitim gibi ihtiyaçlarını karşılamasına göre hazılrlanır.Buda demek oluyor ki ülkelik gelişmişlik düzeyi ne kadar yüksekse o kadar asgari ücret olur.
    Türkiye'de normal ücret memurun aldığı en düşük maaş olan 2,045 lira bu standartlara yakındır biraz üstünde olabilir emin değilim tam hesapta.+Asgari ücretin çocuk sayısı eğitim alan çocuk sayısı ve evli bekar durumuna göre değişmesi gerekir.
    Türkiye'de en düşük memur maaşı 2000 tlyken asgari ücretin bunun yarısından düşük olma sebebi ise Türkiye'de çökmüş denen ekonomidir.
    Çünkü Türkiye ve Türkiye'ye yatırım yapanlar büyürken Türkiye devlet ekonomisi ufalmaktadır cari açık artmaktadır çünkü çoğu ticari yatırım yüksek kredilerle yapılmakta ve ithalat her gün artmaktadır.Bu nedenle ekonominin tek kurtulma yolu onu batıran şey yani kapitalist düzenin tekrar kapitalistleşerek büyümesi ve kredi borçalrını kapatması gerekir bunun içinde yerli üretim artırılmalıdır.
    Yerli üretime teşvik içinde devlet asgari ücreti düşük tutumaktadır.Yoksa yatırımcıların çok ucuz olan Çin ve Afrika'ya kaymasından korkmaktadır.

Bu arada konu yanlış yerde bilginize 15 gün ceza alma ihtimaliniz var.

Konuyu otomotiv bölümünde nereye açmalıyım hocam

• Hocam konuyu otomobil bölümüne açmazsınız bu kuralı forum kuralı olduğu için hepimiz tabiyiz o nedenle hocam konuyu ya konu dışına ya da konu dışı özel bölümüne açmanız lazım.Bu yönetici insiyatifine kalmış bir durum ama kural derki konu konu dışına taşınır ya da diğer gerekli olduğu bir yere ve konuyu açan üyeye 15 gün yanlış konu ya da yanlış yere konu açmaktan 15 gün boyunca yanlış konu açılan yerden ban yer yani mesaj yazma yasağı getirilir der.
    Yani buraya otomobille ilgili olmayan bir konu açtığınız için ceza yersiniz.
  • Benimle aynı ünvanda aynı işi Kanada'da yapan bir insan yıllık 67 bin $ ile 93 bin $ arası yıllık geliri var.
    Benim ise 12 bin $ falan.

Orada bir koli yumurta 6-8 $
    Burada bir koli yumurta 5-6 $
    Basit bir örnek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asgari ücretin belirlenme yöntemine bağlı.

Avrupa'da ya da Amerika'da asgari bile olsa o parayla iyi kötü tek başına yaşanır.

Araç alınır ve gezilebilir belli bir yere kadar.

Burada ise survivor amaçlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam konuyu otomobil bölümüne açmazsınız bu kuralı forum kuralı olduğu için hepimiz tabiyiz o nedenle hocam konuyu ya konu dışına ya da konu dışı özel bölümüne açmanız lazım.Bu yönetici insiyatifine kalmış bir durum ama kural derki konu konu dışına taşınır ya da diğer gerekli olduğu bir yere ve konuyu açan üyeye 15 gün yanlış konu ya da yanlış yere konu açmaktan 15 gün boyunca yanlış konu açılan yerden ban yer yani mesaj yazma yasağı getirilir der.
    Yani buraya otomobille ilgili olmayan bir konu açtığınız için ceza yersiniz.

Hocam konu dışında konuşulmaz toz kondurmuyorlar tayyip c.c lülerine laf gelmesin diye şikayet ediyorlar duymak istrmiyorlar kötü konuşulsun eleştirilsin

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    Survivordan çok açlık grevi var burda çünkü survivorda bile hayatta kalmaya çalışıyorsun çünkü ileride iyi bir hayat var ama bizde öyle bir şeyde yok ölüme terk edilmişlik var
  • ülkemize haksızlık etmeyelim.en azından birçok afrika ülkesinden ilerideyizdir!
  • Avrupa'da haftada 35 saat çalışıyrlar ve sizden çok daha fazla kazanıyorlar.
  • Yurt dışına çıkmayan herkes zannediyor ki başka ülkeye gidince hayat güllük gülüstanlık olacak

Kafan çalışıyorsa , işinde başarılı isen zaten burada'da iyi paralar kazanırsın.

Yaşam düzeyi iyi olan ülkeler elbet vardır ama hiç bir şey kolay ve basit değil

Adam burada askeri ücrete çalışıyor kusura bakmayın ama benim için salak biridir sonra diyor ben şu ülkeye gidicem bizim ülkede para yok devlet haksızlık yapıyor !

( Bu arada devlette askeri ücret ile çalışan yoktur ama devletin bunu yükseltmemesinin nedeni özel sektörde elaman azaltmasına neden olması )

Yahu burada okuyup bişi olamadın orada nasıl olacaksın ?

Cevap basit pis işler mesela almanyadaki çöpçülerin %90 Türk olması gibi

Kafa ile değil beden ile kazanıcak parayı

Orada almanın çöpünü topla ama yazın buraya izine bmw ile gel

Böyle fikri olan adam evet daha çok para kazanır ama başka şeylerden kaybeder

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

o hali bile buradan çok iyi senin dediğinde sanırsınki Türkiyede 100 kişiden 95i doktor,müteahhit

Türkiyede insan o kasttettiğin başka şeylerden başka neleri kaybediyor neyi varda ne kaybediyor ?

kabul edelim iğrenç bir sistem iğrenç bir yaşam tarzı ve iğrençleşmiş bir ülkede yaşıyoruz dünya adaletsiz ama Türkiye bi başka adaletsiz

ve bunada şükredene saygım olmaz herşeye saygım var bu ülkenin bu durumuna şükredene saygım yok çünkü saygım olsa bir sorun var demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

o hali bile buradan çok iyi senin dediğinde sanırsınki Türkiyede 100 kişiden 95i doktor,müteahhit

Türkiyede insan o kasttettiğin başka şeylerden başka neleri kaybediyor neyi varda ne kaybediyor ?

kabul edelim iğrenç bir sistem iğrenç bir yaşam tarzı ve iğrençleşmiş bir ülkede yaşıyoruz dünya adaletsiz ama Türkiye bi başka adaletsiz

ve bunada şükredene saygım olmaz herşeye saygım var bu ülkenin bu durumuna şükredene saygım yok çünkü saygım olsa bir sorun var demektir

Ayaş belediyesi 1850 veriyor askeri ücretin 2 katından yüksek bir mebla agi v.s. 2 bin alınır

İsterseniz başvurabilirsiniz veya tanıkdıklarına söyleyebilirsiniz oralara kadar gitmeye'de gerek kalmaz

Tabi hayla bu fikri savunuyorsanız ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

kardeş ne diyorsun? türkçe yazım kurallarına dikkat ederek yazarsan anlayacağız.

Hocam alıntı yap noktasını virgülünü ekle benim yazım pek iyi değildir

hadi ben ekledim noktasını virgülünü anladın mı şimdi hocam

Yazın iyi değil diyorsunda zaten bu elyazısı değil ki.
    Buraya yazdıkların kafandan geçen düşünceler.Yani kafandan geçen düşüncelere nokta,virgül vs koymak imkansız.
  • quote:

Yurt dışına çıkmayan herkes zannediyor ki başka ülkeye gidince hayat güllük gülüstanlık olacak

Kafan çalışıyorsa , işinde başarılı isen zaten burada'da iyi paralar kazanırsın.

Adam burada askeri ücrete çalışıyor kusura bakmayın ama benim için salak biridir sonra diyor ben şu ülkeye gidicem bizim ülkede para yok devlet haksızlık yapıyor !

( Bu arada devlette askeri ücret ile çalışan yoktur ama devletin bunu yükseltmemesinin nedeni özel sektörde elaman azaltmasına neden olması )

Çalışmayan adam nereye giderse gitsin kazanamaz ama avrupa'da çalışan kazanıyor

• quote:

Yurt dışına çıkmayan herkes zannediyor ki başka ülkeye gidince hayat güllük gülüstanlık olacak

ASKERİ ÜCRET

Önce Türkçeyi öğren ondan sonra sağda solda ahkam kes.

Çöpçü olmak ayıp değil... Önemli olmak alın teriyle , helal para kazanmak. Senin gibiler bilemez tabii ki... Senin gibi bir şekilde kolay para kazanıp, milletin emeğine laf atarsın. Beden ile yapılan emeği adi iş yerine koyarsın.

ASKERİ ücret kazanmak zor dostum. ASKERİ ücretlilere sormak lazım ASKERİ ücreti

Ziyan...

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

ASKERİ ÜCRET

Önce Türkçeyi öğren ondan sonra sağda solda ahkam kes.

Çöpçü olmak ayıp değil... Önemli olmak alın teriyle , helal para kazanmak. Senin gibiler bilemez tabii ki... Senin gibi bir şekilde kolay para kazanıp, milletin emeğine laf atarsın. Beden ile yapılan emeği adi iş yerine koyarsın.

ASKERİ ücret kazanmak zor dostum. ASKERİ ücretlilere sormak lazım ASKERİ ücreti

Ziyan...

Ben insanım yazım yanlışı yapabilirim ama senin gibi kibirli ve bilmiş hiç olmadım !

Sadece konu ile alakalı fikrimi yazdım

Algılayana o cümleler çok şey ifade eder ve okuyanda kendine göre alıntı yapar fikrini söyler

Ama senin gibi boş beleş insanlar bunu anlamaz , ne yapar ?

Kafa boş işlere çalıştığından , amaç hata aramak olduğundan '' hehe askeri ücret demiş , ne anlar bu ya der '' güler ..

Daha ne desem boş nede olsa '' asgari '' yerine , '' askeri '' dedik olay bitmiştir.

Boş konuşacaksanız bu mesajımdan sonra bana daha alıntı yapmamanızı rica ediyorum , daha düzgün bir şekilde yazım yanlışımı söylebilirdiniz.

• quote:

Çalışan kaçtane ülke var arkadaşlar ,buraya açmak istedim konuyu, çünkü yaş düzeyi yüksek aklı yerinde bölüm .

mesela almanya ,ingiltere ,italya ,fransa vs işçisi bizim gibi, hiç bir aktivitesi olmayan karın tokluğuna çalışan ,sefil rezil gezen ülke varmı.

Neredeyse avrupanin cogu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.