Şimdi Ara

Avrupa'da sizce hangisi daha çok tanınıyor (ultrAslan-gfb-çArşı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
2
Favori
5.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Bana bir iki tane yabancı taraftar grubu saysanıza?

Konu için güzel bir cevap olmuş, biz hiçbir taraftar grubunu tanımıyoruz ki adamlar bizim taraftar gruplarımızı tanısın.
  • Stat yapildiginda gerçek cArsi grubu sahneye cikarsa bu konuyu hortlatirlar gozunuze sokarlar.Avrupa'yi bilmem kimsede tanimazda gruplari ülkenin en iyisi cArsidir onu bilir onu soylerim suan gozukmemeleride kulubun icine eden adamlar yuzundendir.

• ozel olarak taraftar gruplarinin isimlerini bilen yoktur.Bu isle cok ilgili olanlar felan varsa anca.Taraftar mevzusu gectiginde direk Gala fans Bjk fans diyorlar.
  • Facebook'ta takip ettiğim 2 milyonluk yabancı facebook sayfasında Galatasarayımızın oynadığı hazırlık maçı baya ilgi görmüş durumda :)

Avrupa'da sizce hangisi daha çok tanınıyor (ultrAslan-gfb-çArşı)

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Bana bir iki tane yabancı taraftar grubu saysanıza?

Konu için güzel bir cevap olmuş, biz hiçbir taraftar grubunu tanımıyoruz ki adamlar bizim taraftar gruplarımızı tanısın.

Ya niye çok düz düşünüyosunuz abicim.Ben de Bayern'in taraftarını beğenirim ama grubun ismini bilmem.İlla başlığa Galatasaray fans Fenerbahçe fans Beşiktaş fans mı yazaydım ?
  • Avrupa'da isim olarak taraftar gruplarımızın bilindiğini hiç sanmıyorum. Ama Galatasaray taraftarı, Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe taraftarı biliniyordur belki. Öyle de çArşı ve uA kafa kafaya gider bence.
    Kendi görüşüm mizah konusunda çArşı çok iyi. Kareografi konusunda uA uzak ara alır. Tabi bunda stadın etkisi büyük. Gerçi ASY'deyken de boş durmuyoduk.
  • erenb0ran kullanıcısına yanıt
    Baya ilgi görmüş durumda ama iyi olarak mı kötü olarak mı şüpheli.Yorumlara bakarsan Danila Vlad yazmış.
    Çevireyim: "ne için saygı duyalım,stadı yaktıkları için mi? Bayern taraftarına bakın ne kadar medeniler."
    Meşale olayına ben karşıyım hazırlık maçı olduğu için tölerans gösterilebilir.Bir diğer sebebi de büyük ihtimal izmirdeki taraftarın futbola aç olması da gösterilebilir yoksa arenada böyle bir sıkıntı çok yaşanmıyor artık.
  • Ultraaslan, Çarşı olarak bildiklerini sanmam fakat Galatasaray Fans gibi bir şekilde biliyor olabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çarşıdır. Liverpool maçında çarşı büyük sükse yaptı ki UEFA çarşıyı haberlerine manşetlerine taşımıştı. Daha önce herhangi bir taraftar grubunun Avrupa'da bu kadar ses getirdiğini sanmıyorum UEFA'nın haberlerine taşıyacak kadar ya da bilmiyorum varsa öyle bir durum buraya koysunlar bilgilenelim . Çarşıdan sonra ua gelir özellikle koreografide çok başarılılar inş. Bizde yeni stadımızda bu konu üzerine yoğunlaşırız çok güzel eserler ortaya çıkarabileceğimizi düşünüyorum :)

• herkesin atladığı bir nokta var

fener taraftarı seyircisiz maçta takıma ceza aldırmayı başaran ilk takım olduğu için bu sene popisini katlamıştır bence

• Kaç kişi takımları biliyor ki taraftarını bilsin.

• avrupalı futbolseverlerin çoğunun bildiği cehennem ve galatasaray taraftarıdır diye düşünüyorum. uA Çarşı gfb bunları bilmezler. Çarşı ,bjk şl ye katıldığında özellikle Liverpool maçında iyi reklam yaptı ama devamlılık olmadan okadar tanınmaya yetmez

Ali Sami Yen cehennemi bir klasiktir zaten de bu sene özellikle şl de yapılan koreografiler ve içsaha-deplasman tribünleri olsun Galatasaray ve taraftar gayet güzel reklam yaptı avrupada.uzun zaman geçmişti hatırlattık kendimizi
  • çArşıdan gerisi yalan..
  • taraftar grubu olarak değilde taraftar olarak Yunan ve Türk taraftarları ateşli olur. gerçi bu sene Fener sanırım 2 maç seyircisiz oynama cezası aldığı için taraftarını pek gösteremedi.
  • GFB UA Carsi deglde tamamen taraftarlar olarak hepsinin yeri ayri

• Kimse tanımıyordur bizi şahsen bizimkiler dışında Boca taraftarını kulak duyma hikayelerle biliyorum.

• Taraftar gruplarını tanıyanların çok azınlıkta ama Avrupa'da ne yazık ki Beşiktaş'ı hiç tanımıyorlar. Fenerbahçe ve Galatasaray çok fazla tanınıyor.
  • Olympiakos , PAOK bunlar.da var bunları nasil es geciyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.