Aslında ben avr255 ile avr355 arasında kaldım. Aşağıdaki linklerden gördüğüm kadarıyla farkları listelemeye çalıştım.
quote:
================================================AVR 355=============AVR255 Stereo Power (FTC) / 20Hz – 20kHz, 8 ohms, both channels driven :====70 x 2==============66W x 2 Multichannel Power (FTC) / 20Hz – 20kHz, 8 ohms, all channels driven :==65 x 7==============50W x 7 A-BUS Ready :======================================Yes================No DMP The Bridge II Input :===============================Yes================No System Remote :=====================================8-Device, learning======7-Device preprogrammed IR Carrier Output :====================================Yes===============No Weight :===========================================14.4kg=============13.6kg
A-bus: sanırım multiroom kurulumlar için gerekli olan bir durum. ki benim şu an için pek işime yaramayacaktır. DMP the Bridge II: ipod dock için gerekli. öğrenen kumanda iyi olur ancak elimde philips srm7500 varken çok da şart değil. IR carier output'un ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilmediğime göre pek kullanma ihtimalim de yok. multichannel'da kanal başına 15 watt toplamda %30 gibi watt artışı demek. İşte burada takıldım kaldım.
(Biliyorum isterse 10.000 watt olsun sürülen hoparlörler ve süren sistem kaliteli değilse aman aman bir fark olmayacaktır) benim düşündüğüm HKTS 11 için 10-120watts arası bir Amplifier öneriliyor. AVR 355 ile AVR 255 arasındaki %30luk güç artışı hoparlörlere nasıl yansıyacaktır? Gerekli midir ? aradaki yaklaşık 500 YTL'lik farka değer mi? Tartışılır.