Şimdi Ara

AVM'lerde özel güvenliklere striptiz yapma !... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
6.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda yazdıklarına gıcık olan çok kişi olmuş o yüzden fazla uzatmaya gerek yok gerekli cevapları çoktan vermişler. sadece şunu bil kıytırık bir telefonun ötüyor diye orada çalışana 2. sınıf muamelesi göstererek nasıl bir tip olduğunu belli ettin. emin ol onlar senden daha insan ve görevlerini yapıyorlar. hadi hoşçakal egoman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrchad

forumda yazdıklarına gıcık olan çok kişi olmuş o yüzden fazla uzatmaya gerek yok gerekli cevapları çoktan vermişler. sadece şunu bil kıytırık bir telefonun ötüyor diye orada çalışana 2. sınıf muamelesi göstererek nasıl bir tip olduğunu belli ettin. emin ol onlar senden daha insan ve görevlerini yapıyorlar. hadi hoşçakal egoman.

hadi bıy bıy o zaman superman

Ulan bu kadar bi tarafından anlanır

AVM'lerde özel güvenliklere striptiz yapma !...

• Alışveriş merkezlerinde şu güne kadar hiçbirşey bırakmadım. Cüzdan telefon anahtarlık. Havalimanında ise tabi ki bırakacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Orijinalden alıntı: Ω Omega

Bende forumdakiler gibi yapayım bakalım
    istediği yerden lafı çekmek bi tarafından anlamak zevkli oluyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody
    Ha bu arada maddi durumuzun iyi olması karşıdaki güvenlikçiyi ezme hakkını vermez Kırmızı pasaport sahibiyim(şimdi siyah oldu gerçi) ben bile havalimanında güvenlik görevlisinin her dediğini yapıyorum, siz kim oluyosunuz?

dikkat et sen yine de

Ha bu arada kullandığım arabada Mercedes CLK, ve gittiğim üniversite bilkent, kullandığım masaüstü de İmac, fakir edebiyatından bıkmışın zengin edebiyatı yapıyım o zaman
    iMac olmasın o ingilizcede 'İ' yeni çıktı galiba

• Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle Ankara'da bir avm'de güvenlik görevlisi ( CCTV Amiri ) olduğumu belirtiyim..

Konuyu açan arkadaşa iletmek isterim ki; bir güvenlik görevlisi müşterilerin kapı metal dedektöründen geçişi esnasında ilk olarak kapı ikazına bakar.. O ikazı her avm yönetimi kendisi belirler ve o şekilde uygular ( Bununla ilgili herhangi bir emniyet yazısı bulunmamaktadır ) Kapılar yeşil ve kırmızı olmak üzere 2 şekilde öter. o yüzden her uyarıda müşteri durdurulmaz.. ayrıca bu 2 renk uyarının 4 adet de alt uyarısı vardır.. bunlar üzerindeki metale göre değişiklilik gösterir.. O yüzden bazen durdurulur, bazen de durdurulmazsın.. Şimdi gelelim sorunun cevabına..

1 - Eğer ki bir güvenlik görevlisi, senin üzerindeki tüm metalleri çıkararak geçmeni istiyorsa geçmeme gibi bir şansın var.. Yalnız güvenlik görevlisinin de seni avm'ye almama şansı bulunmaktadır ki, böyle bi durumunda alınacağını sanmıyorum..

2 - Genel olarak kapıda uyarı veren müşteriler 2 kez kapı metal dedektöründen geçirilir.. halen kapı metal dedektörü uyarı veriyor ise 3. geçiş yaptırılmaz ve el dedektörü ile şahıs aranır. ( Her avm'de değişkenlik gösterebilir. )

Bunları yaparken güvenlik görevlisine herhangi bir hakarette bulunamazsın veya en ufak darp girişimine dahi başvurumazsın.. ( ki yiyeceğin dayağı da düşün, çünkü güvenlik görevlisi görev başında devlet memuru sayılır ve sen herhangi bir darp girişiminde bulunursan sana orantılı olarak mefsi müdafaa uygular )

Güvenlik görevlileri hakkında daha detaylı bilgi almak istersen 5188 sayılı özel güvenlik kanununun 7. maddesini inceleyebilirsin...

• benim s3 hiç ötmüyor cepte anahtar falanda var 1 kere ötme di ha
  • _BeYMeN_ kullanıcısına yanıt
    guvenlik gorevlisi ilk darbeyi aldiktan sonra yerden kalkabilirse nefsini falan mudafa eder artik

siz musterisiniz sonucta, hadi ordan diyip geri donme hakkinizi kullanin avm lerin size ihtiyaci var sizin onlara degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sene önceki forum
  • Pardon padişah torunumusun ? Milletin eğitim seviyesinden , aldığı maaşdan sanane ? Helalinden kazanıyormu kazanıyor gerisinde sana dil uzatmak düşmez. O tür alanlara girerken tabiki kural neyse sende ona uyacaksın. Koyarsın telefonunu geçince kendin alırsın. Şahsen öyle yapıyorum. Bol keseden atıp tutmadanda önce ö.g.g lerin yetkilerini 5188 sayılı kanunu açıp okursan öğrenirsin eğitimli kardeşim.
  • çıkaracaksın tabi zorundasın.
  • Beylikdüzü Migros'ta İsviçre çakımı da koydum telefonla beraber. Bunla giremezsin diyor işgüzar. Ulam dedim markette kasap bıçağı, satır satılıyor, tekel shopta aynısı var zaten. Aldı çakıyı. Çıkışta değişmiş başkası var, vardiya değişti çakı amirimde demez mi. 10 dk sonra amire de aynı şeyi söyledim. Kusura bakmayın diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç çıkamıyorum sen neden çıkartıyorsun

• Özel güvenliklerin üst arama yetkisi var.AVM girişinde arama önleme araması kapsamında değerlendirilir.
    Önleme araması; Milli güvenlik ve kamu düzeninin, genel sağlık ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması; suç işlenmesinin önlenmesi; taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde veya eşyanın tespiti amacıyla hakim kararı veya gecikmesinde sakınca bulunan hallerde mülki amirin yazılı emriyle ikinci fıkrada belirtilen yerlerde, kişilerin üstlerinde, aracında, özel kağıtlarında ve eşyasında yapılan arama işlemidir.

• 1-) Hocaa çok ağır konuşmuşsun bende güvenliğim çalışmıyorum kafam eserse bazı zamanlarda çalışırım bendede 1500 tl'ye aldığım lg g2 var ne yani sende 1000 tl'lik telefon varda özel güvenlikte 5110 veya 3310 mu var ayıp etmişsin 100 bin tl'lik aracı olupta özel güvenlik olup çalışanda var

2-) İnsanları aşağılıyorsun çünkü polis sayısını geçkin özel güvenlik var türkiyede ve sadece eğitimsiz insanlar olarak değerlendirme üniversite mezunu olan kaç tane arkadaşım var bu sektörde

3-) Özel güvenlik görevlisi normal bir vatandaş ile aynı haklara sahiptir sadece bulunduğu sınırları korumak zorundadır misal yan dükkana hırsız girdi bu güvenliği ilgilendirmez burda güvenliği yerin dibine sokmuşsun ama orda sana bir yumruk atsa işinden atılır başkada birşey olmaz

4-) Evet çok istisna durum olarak sana hak veriyorum cahil deyip insanları aşağılamak olmaz ama çok cins olan güvenliklerle karşılaştım bu kişilik ile alakalı adamın yapısına bakar hocam kişiden kişiye farklılık gösterir benim en az 20 tane tanıdığım liseden yakın arkadaşlarım güvenlik kimlik kartına sahip kimisi çalışıyor kimisi çalışmıyor onlarda pek hevesli değiller aslında bu işi yapmaya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

guvenlik gorevlisi ilk darbeyi aldiktan sonra yerden kalkabilirse nefsini falan mudafa eder artik

siz musterisiniz sonucta, hadi ordan diyip geri donme hakkinizi kullanin avm lerin size ihtiyaci var sizin onlara degil.

aynen . Bazılarının tek tokatlık canı var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: _BeYMeN_

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle Ankara'da bir avm'de güvenlik görevlisi ( CCTV Amiri ) olduğumu belirtiyim..

Konuyu açan arkadaşa iletmek isterim ki; bir güvenlik görevlisi müşterilerin kapı metal dedektöründen geçişi esnasında ilk olarak kapı ikazına bakar.. O ikazı her avm yönetimi kendisi belirler ve o şekilde uygular ( Bununla ilgili herhangi bir emniyet yazısı bulunmamaktadır ) Kapılar yeşil ve kırmızı olmak üzere 2 şekilde öter. o yüzden her uyarıda müşteri durdurulmaz.. ayrıca bu 2 renk uyarının 4 adet de alt uyarısı vardır.. bunlar üzerindeki metale göre değişiklilik gösterir.. O yüzden bazen durdurulur, bazen de durdurulmazsın.. Şimdi gelelim sorunun cevabına..

1 - Eğer ki bir güvenlik görevlisi, senin üzerindeki tüm metalleri çıkararak geçmeni istiyorsa geçmeme gibi bir şansın var.. Yalnız güvenlik görevlisinin de seni avm'ye almama şansı bulunmaktadır ki, böyle bi durumunda alınacağını sanmıyorum..

2 - Genel olarak kapıda uyarı veren müşteriler 2 kez kapı metal dedektöründen geçirilir.. halen kapı metal dedektörü uyarı veriyor ise 3. geçiş yaptırılmaz ve el dedektörü ile şahıs aranır. ( Her avm'de değişkenlik gösterebilir. )

Bunları yaparken güvenlik görevlisine herhangi bir hakarette bulunamazsın veya en ufak darp girişimine dahi başvurumazsın.. ( ki yiyeceğin dayağı da düşün, çünkü güvenlik görevlisi görev başında devlet memuru sayılır ve sen herhangi bir darp girişiminde bulunursan sana orantılı olarak mefsi müdafaa uygular )

Güvenlik görevlileri hakkında daha detaylı bilgi almak istersen 5188 sayılı özel güvenlik kanununun 7. maddesini inceleyebilirsin...

Merhaba arkadaş

• Foruma üye olduğumda ilk gördüğüm üye Hiç görmedim ondan sonra. 4 yıl sonra avatarından tanıdım
  • 5188 ve TCK nın özel güvenliklerin yetki sahasına giren tüm maddelerini ezberden bilen biri olarak cevap veriyorum bu konuya.

Özel güvenlik görevlisi görev sahası içinde sana bir talimatta bulunduğu zaman 2 ihtimalin var. Ya o alana girmeyeceksin. Yada on un talimatlarına uyacaksın. Eğer talimatlarda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsan kurum yetkilisi veya güvenlik amiri ile bu konuda görüşmek istediğini beyan edeceksin derdini anlatacaksın.

Özel güvenlik görevlisi kendi görev sahası içinde seni bir suç aleti ile görürse yada suç işlerken görürse bittiğin andır. O eğitimsiz filan diye aşağıladığın adam seni paket yapar polise teslim eder. Hiç bir söz hakkında olmaz. Hele bazı kurum ve kuruluşların özel baş vuruları sebebi ile bazı özel güvenlik görevlilerini valilik özel yetkilerle donatmıştır onlardan birine denk gelecek olursan hiç bir şey yapmasan bile sadece senden süphelendiği için seni söz konusu mekana sokmaya bilir. Tabi bu özel yetkili güvenlikler için geçerli.

• Ulen ulkeye bak. Dunyanin en terorist paranoyagi olan amerikada hicbir avmde metal dedektoru yok. Birde havaalaninda 2 kere guvenlikten gecmekte turklere ozel bir olay hem giriste hemde ucak kapilarina gecerken. Avrupada ve baska ulkelerde sadece havaalaninin ana kisminda ucak kapilarina girilirken guvenlikten gecersin sadece, 9/11'den sonraki amerikada bile boyle bu. 1 tane bile avm bombalanmasi duymadim suana kadar amerikada, ve onlarin suc orani kat kat fazla. Turkiye ne ayak anlamadim gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 7 Temmuz 2014; 7:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

ileride çocugunuz olsun istiyorsanız o kapılardan cok geçmeyin

nealaka?

o kapılar manyetık alan prensıbı ıle calısır. senın anlayacagın mantıkla dev ıkı adet mıknatıs dusun, bunların arasından gecıyorsun. vucuda herhangı bır zararı olmadıgı bılımsel olarak ıspatlı.

tehlikelı bırsey varsa oda cantaların ıcınden gectıgı x-ray cıhazıdır kı, bildiğin x ışının yoğun faalıyetı vardır içerde. çantanızı beklerken cıhazın agzındakı o perdelere paralel durmamakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.