Şimdi Ara

AVM'de stand açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yillardir misafirdim sizlerden fikir almak icin araniza katildim.
    Bir is kurmak istiyorum aklima turlu turlu fikirler geldi bazisinin maliyeti yuksek bazisinin getirisi dusuk. Birkac gundur avm standlarina yoneldim en cok ne gider arastirmalar yaptim aklima yatan 3 grup var.
    1. Stand
    Meyve suyu ve meyve tabagi
    Waffle
    Kumpir
    Dondurma
    2. Stand
    Bardak misir
    Bardak manti
    Bardak makarna
    Bardak corba
    3. Stand
    Sicak ve soguk icecekler

Bu standlardan birine yogunlasmak istiyorum en mantikli kararin hangisi oldugunu henuz kestiremedim. Ne kadar kazanirim, gideri nekadar olur kaliri nekadar olur fikrim yok. Bunlarin haricinde cigkofte,sekerleme,ilginc urunler,telefon kabi,canta-esarp,airsoft poligon (devren 220000tlye var bitane) gibi seceneklerde bana uygun ama tek bir urunun kazanci ne olur bilemiyorum. Benim fikirlerim mantiksizsa sizlerden yeni fikirler edinmek istiyorum. Nakit 50.000 tl var 100.000 tl yapabilirim butcem bu sekilde tabi hepsini harcamak zorunda degilim 30.000 ede kurulabilen bir is fikrinizide alabilirim.
    İyi gunler fikirleriniz icin simdiden tesekkurler..
    İstanbul/Avrupa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kirası nedir bilmiyorum ama bazı avmlerde bu işler tutmaz, her kesimden insanın gideceği avm olması lazım yani kötü deyişle mahalle avm si bulucan bu tür işler tutar, bizim burda var öyle bir tane 1 tl ye satılan dondurma makinasından kurmuş adam önünde sıra var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇIK ALANA PORTATİF WC YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    ANKARA'DA BÜYÜK PET SHOP
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.