Şimdi Ara

AVM'de birinin peşine takıldım (ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün siyah bi forma almak için AVM'ye gittim. Sonra bahçe bölümüne çıktım dinlenmek için, sonra oturan bi genç gördüm, gence baktım, sonra ana dilim olan ayapaneco bişeyler söyleyip gülümsedim. Sanırım samimi bir tipim olduğu için genç de gülümsedi ve yürümeye devam etti. Biraz uzağıma oturdu ama ben hala gence bakıp gülüyordum. Sonra genç rahatsız olmuş olmalı ki iyice uzaklaşıp merdivenlere oturdu. Hala ona bakıp gülüyordum. Elimdeki YKM poşetinden siyah formayı çıkarıp gösterdim. Artık iyice kıllanmıştı sanırım, bana bakmayı kesti. Sonra içeri girmek için merdivenlerden inmeye başladı ben de el hareketleri yapıyordum gence. Genç de peşini bırakmam için göz ucuyla bakıp kafasını çeviriyordu hemen. İçeri girerken hala onu izliyordum. Neyse bu güvenlik kontrolünü geçince kafasını çevirdi arkasında baktı bunu takip ettiğimi gördü. Bu sefer iyice korktuysa demek ki güvenliğin yanında durup ne yapacağımı izlemeye başladı. Yanına gidip ana dilimden bişeyler söyleyip uzaklaştım daha da genci takip etmedim, genç bir an olayı kavramaya çalıştı aonra da korkup evine gitti sanırım. Bu arada gence bakarken hep telefonumu kurcalıyordum. Bir an kendisine saldıracağımı düşünüp kendini kavgaya hazırladı sanırım.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI open dı door -- 9 Temmuz 2018; 19:36:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan mobilde yarım saat yazmaya uğraştım bunu niye hiç cevap gelmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Formayı çıkarıp gösterme kısmını unutmuşsun
    Var hocam bir daha okuyun

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.