Şimdi Ara

Avlu - Bir Bölümde Kafamın Karıştığı Bir Kısım Vardı(İzleyenler İçeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 5. bölüm mü neydi tam hatırlamıyorum. Deniz'in kendisi için gönderilen kiralık katile karşı kendisini korumak için silah bulması için Azra'dan yardım istediği bölüm.

    Neyse şimdi o bölümde Hasret bazı anılarını hatırlıyor. Buna abla diyen çiçekçi bir kız var. Bunun silah bulması için yardım istediği bir eleman var(silah bulma olayını yanlış hatırlıyor olabilirim bu arada, diziyi normalde takip etmiyorum, izleyeli de 1 aydan fazla olmuştur bu bölümü.) Neyse bu kız bu elemana abi diyor bazen. Ama kız pencereden bu çocuğa bakarken sanki aralarında bir aşk varmış gibi bakıyor.

    Neyse bu kızlar hapishanede kendi aralarında doğruluk mu cesaret mi oynuyorlar. Azra, Hasret'ten başına gelen en kötü olayı anlatmasını mı ne istiyor. Sonra kız başka kısımları hatırlıyor. Hasret, bu silah istediği elemana aşıkmış çocukluktan beri. Neyse kötü işler yapıyormuş bunlar, sanırım hırsızlık. Eleman bundan son bir kez yapmasını istiyor. Kız da ben bıraktım o işleri diyor. Eleman da bu parayla evleniriz tarzı kıza umut veriyor. Kız da harbi mi son ama diyor. Eleman tamam diyor. Kuyumcuya giriyorlar. Ellerinde silah var. Neyse adam paraları çuvala dolduruyor, daha sonra adam alarma basıyor. Kızın arkası dönük. Sonra adam kızın üzerine atlıyor. Eleman da kızın gözlerinin içine bakıyor ama orada durmayıp kaçıyor. Daha sonra ileride çiçekli kızla eleman sarılıyor. Sanki kaçacaklarmış gibi duruyor. Neyse kız da en son kuyumcudan kurtulup, onları o şekilde görüyor. İhanete uğramış gibi hissediyor. Sonra çocuğu evire çevire dövüyor. Sonra polisler geliyor, öbürleri kaçarken kız yakalanıyor. Sonra da kız diyor ki "Hakettim ya, yok yere yanlış anladım." falan diyor. Elemanla ayrı olarak hapishanede konuşurken de "Sana da ayıp ettik." falan diyor. Adam da önemli değil tarzı bir şey diyor.

    Ya ben bir dizide şimdiye kadar bu kadar beyin mıncıklanması yaşadığımı hatırlamıyorum. Hani çoğu dizide alakasız yerde verilen tepkiler falan olur ve bunlara anlam veremem ama bu ne abi bu neee? :WQE:FDS:WERSAD:FWES:TDSG:SE:SDG:SGDA:GSDGSD

    Öncelikle şunu söyleyeyim madem kız bunun için pişman, taa kaç sene sonra çocukla görüştüğü hâlde neden özrünü o zaman dilemiyor? Muhtemelen kızlara olayı anlattıktan sonra hatırladığı için aklına geliyor. Neyse onu geçeyim. Kız, elemanı seviyormuş gibi davrandığı ve hatta onunla kaçacak olduğu hâlde ona neden abi diyor? En önemlisi de ULAN SEN BUNLARI BİRLİKTE BASIYORSUN SONRA NEDEN YANLIŞ ANLADIM HAKETTİM DEYİP DE ADAMDAN ÖZÜR DİLİYORSUN ANGUT? NEYİ YANLIŞ ANLADIN, ELEMAN SENİ ORDA KADERİNE TERKEDİP ÖBÜR KIZIN KOLLARINA KOŞTU VE SENİN ORDA HAPİS YATMANA NEDEN OLDU NEYİ YANLIŞ ANLADIN. Ya bu kadar açık şekilde çelişki yapılmasına kanser oldum arkadaş ya.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.