Şimdi Ara

AVI videoları izleyemiyorum. (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • digital foto. mak. ile çektiğim .AVI uzantılı dosyalarımı Winampta ve Win.Media Player da izleyemiyorum. Diğer, Mpg ve wmw uzantılı dosyalarda bir sorun yok izleyebiliyorum.

Acaba sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 13 Ocak 2006 0:21:50 >

• Codec yüklemen gerekiyor olabilir. Tabi bu arada dosya uzantılarının .avi oldığundan emin misin? Çünkü çoğunluk digital makine .mov formatı ile çekiyor. Bu yüzden WMPlayer haricinde bir player ile izlemeyi de deneyebilirsin. Quicktime veya BSPlayer olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

Codec yüklemen gerekiyor olabilir. Tabi bu arada dosya uzantılarının .avi oldığundan emin misin? Çünkü çoğunluk digital makine .mov formatı ile çekiyor. Bu yüzden WMPlayer haricinde bir player ile izlemeyi de deneyebilirsin. Quicktime veya BSPlayer olabilir.

Evet Quick time ile izleyebiliyorum. dosya uzantıları .Avi ve digi.foto. mak ile çekilmişti. Media player ve Winampta göstermiyor. Bunalr içinmi codec yüklemem gerekiyor yükleyeceksem nereden yükleyebilirim ve hangi codec olacak. şimdiden teşekkürler.
  • Quicktime ile izleyebiliyorsan Codec yüklemene gerek yok. Çünkü işe yarayacağını sanmıyorum. Ancak illa deneyeyim diyorsan "codec pack" olarak Google da aradığında bulacaksın. Kazaalite codec pack tercih edilebilir.

Ancak dediğim gibi Digital Foto makineleri Amerikan standartlarına göre üretiliyor. Tabi hal böyle olunca Mac/OS işletim sisteminin codecleri gerekiyor. Bu yüzden sadece Quicktime gösteriyor.
  • k-lite mega codec pack packi yükle onun içinden windows media player ile aç
  • Önceden rahatlıkla izlenebiliyordu. Sanırım bu sorun yeni oluştu ve neden kaynaklandı bilemiyorum. Bi yükleme yapayım ona göre bildiririm.

Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jumanji2356

k-lite mega codec pack packi yükle onun içinden windows media player ile aç

Jumanji kardeş önerdiğin site kredi kartı felan istedi. Bunun için kart nosu vermeye değmez ve vazgeçtim oradan yüklemeyi. Başka öneri olabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başka sitelerden de ara ücretsiz olan birçok sürümü var bulamazsan ben sana yardımcı olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jumanji2356

başka sitelerden de ara ücretsiz olan birçok sürümü var bulamazsan ben sana yardımcı olurum...

Şimdi bitane buldum yüklüyorum sonucu bildiricem
  • Arkadaşlar linkteki siteden. k-lite codec pack 2.67 full versiyonu yükledim. Benden daha önce yüklenmiş olan codecleri kaldırmamı istedi.
    Bende kaldırdım ve yükledim şimdi AVI dosyalarını media player ve winamptada izleyebiliyorum. Aklıma takılan diğer kaldırdığım codecler için problem yaşamam değilmi? Eğer değilse sorun çözülmüştür..
  • yaşamazsın kolay gelsin
  • Sağolun dostlar sorun çözülmüştür.

İlginize teşekkürler.
  • ok sorun çözülmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.