ne demek bidefender kotu . sen git tamindir.com a orada vitdefenderi ara sorna bilgisayaranina indir hadi bak bakalim nasil antivirus arkadaslar kesinlikle bidefender 2014 iternet securityi oneririm.Israrla
Aradan seneler geçmiş 2007 yılında tartışmışlar bu konuyu.
quote:
Orijinalden alıntı: edwird 1
quote:
Orijinalden alıntı: Ravin Memmedrzayev
ne demek bidefender kotu . sen git tamindir.com a orada vitdefenderi ara sorna bilgisayaranina indir hadi bak bakalim nasil antivirus arkadaslar kesinlikle bidefender 2014 iternet securityi oneririm.Israrla
bende goruyorum arkadas formda yeni olanlar icin yazdim belki bakib yararlandilar.hem sen neden alinti yapiyorsun sana ne? arkadaslar ikisinide kullandim.tek onerim bitdefender internet security
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: edwird 1
quote:
bende goruyorum arkadas formda yeni olanlar icin yazdim belki bakib yararlandilar.hem sen neden alinti yapiyorsun sana ne? arkadaslar ikisinide kullandim.tek onerim bitdefender internet security
Kusura bakma,affola.
Aradan 7 sene geçmiş.Arkadaşların 7 sene önceki duruma bakarak antivirüs tercih etmeyeceğini düşünerek,bu yorumu yapmıştım.
bitdefender kullandım ve hiçç memnun kalmadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme