Şimdi Ara

AVEXİR M POWER SARI RAM ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BAşlıkta belirttiğim gibi avexir m power ram arıyorum satan arkadaşlarımız pm atabilirlermi acaba.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgn123 -- 5 Temmuz 2013; 9:50:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

2x8 ( 16GB ) Avexir core serisi 1600mhz ram var , sari ledli , yaklasik 1 aydir kullaniyorum . O fiyata Türkiyeden daha iyisini alabilirsin .

Almanyadan getirttim . 119 Euroya satiliyor ( 298.37 TL ) Kargo haric fiyati bu . Zaten en az 40-50 TL kargo ücreti var + vergi ödemek zorunda kalabilirsin . Anlayacagin 16 Gb Avexir Ramin sana maliyeti en az 350 TL kadar olur , vergi de girdimi en az 400 TL ödersin 16GB icin . 8 GB ye daha az ödersin . Ama aradaki fiyat farkina yine deymez .

350 - 400 TL ye , Türkiye garantili Ram almak daha mantikli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 5 Temmuz 2013; 13:08:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Selam ,

2x8 ( 16GB ) Avexir core serisi 1600mhz ram var , sari ledli , yaklasik 1 aydir kullaniyorum . O fiyata Türkiyeden daha iyisini alabilirsin .

Almanyadan getirttim . 119 Euroya satiliyor ( 298.37 TL ) Kargo haric fiyati bu . Zaten en az 40-50 TL kargo ücreti var + vergi ödemek zorunda kalabilirsin . Anlayacagin 16 Gb Avexir Ramin sana maliyeti en az 350 TL kadar olur , vergi de girdimi en az 400 TL ödersin 16GB icin . 8 GB ye daha az ödersin . Ama aradaki fiyat farkina yine deymez .

350 - 400 TL ye , Türkiye garantili Ram almak daha mantikli .

arkadas benim ömür boyu garantili 16 gb ramim var ben o sarı yanan m powerlardan arıyorum görüntü olsun diye

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.