Şimdi Ara

avermedia tv kartı 64bit win 7 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar....win 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum..tv kartım var ancak kuramıyorum pc ye driver ını bulamıyorum....driver ı ve nasıl kullanıcagıma dair
    yardımcı olabilen var mı acaba ?

win 7 64 bit kullanıyorum..
    tv kartı da AVERMEDİA AVERTV (302AAAF5) (M168-U) (0405AAL2) kartın uzerınde yazan tum kodları numaraları yazdım..saygılarımla..

• yardımcı olabilecek yok mu arkadaslar?
  • lütfen yardım beyler....yok mu hıc bu tv kartını kullanan???
  • aynı kart bende de var.ben de 64 bite geçince sürücüsünü aradım ama malesef yok.avermedia nın kendi program arayüzü çalışmıyor.netten dscaler adında bi program indirdim.o program kartı tanıyor.dscalerdan tv izleyebilirsin.şu an ben sorunsuz olarak bi tek onla izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

aynı kart bende de var.ben de 64 bite geçince sürücüsünü aradım ama malesef yok.avermedia nın kendi program arayüzü çalışmıyor.netten dscaler adında bi program indirdim.o program kartı tanıyor.dscalerdan tv izleyebilirsin.şu an ben sorunsuz olarak bi tek onla izliyorum

bende o programı ındırdım ama nasıl calısacagını bulamadım..yardımcı olabılırmısınız??
  • quote:

aynı kart bende de var.ben de 64 bite geçince sürücüsünü aradım ama malesef yok.avermedia nın kendi program arayüzü çalışmıyor.netten dscaler adında bi program indirdim.o program kartı tanıyor.dscalerdan tv izleyebilirsin.şu an ben sorunsuz olarak bi tek onla izliyorum

dscaler 4.1.5 programını kurdum fakat herhangi bi degısıklık yok??nasıl yapıcam anlamadım bı turlu ?
    program drıver olarak mı calısıyor onu da anlamadım ?? ne olur yardımcı olun

avermedia tv kartı 64bit win 7 driver

• aygıt yöneticisiyle bi işin yok.sürücü yüklemeyeceksin zaten.dscaler ı açtıktan sonra ilk menüde yani sources kısmında avermedia tvphone 98 seçili olsun.ardından channels menüsüne girip setup a gel.ordan sağdan european channel frequency i seçip tarattır kanalları.hepsi çıkmazsa full frequency seçip tarattır.bende kabloluda her kanalı görmedi o yüzden full tarattım.bundan sonra gene channels menüsünde tuner kısmını tuner default ayarladım.bu kadar.bundan sonra kanalları kendisi buluyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aygıt yöneticisiyle bi işin yok.sürücü yüklemeyeceksin zaten.dscaler ı açtıktan sonra ilk menüde yani sources kısmında avermedia tvphone 98 seçili olsun.ardından channels menüsüne girip setup a gel.ordan sağdan european channel frequency i seçip tarattır kanalları.hepsi çıkmazsa full frequency seçip tarattır.bende kabloluda her kanalı görmedi o yüzden full tarattım.bundan sonra gene channels menüsünde tuner kısmını tuner default ayarladım.bu kadar.bundan sonra kanalları kendisi buluyor zaten.

ben bu karta uydu alıcısı baglama sansım warmı??bıde bu programda kumanda calısmıcak dımı??
    bu arada kurdum programın 4.1.19 versıyonunu..kanallar gelmedı ama en azından karıncalanma falan oldu hehehe :D
  • uydu alıcısına herhalde olmaz.analog kartı dijital yayın veren bi cihaza bağlayamazsın bence.yani pek bi bilgim yok o konuda.evet kumandayı kullanamıyorsun dcsaler ile.channel sekmesinden dediğim gibi ayarları tek tek deneyebilirsin.elbet bi ayarda kanalları bulursun
  • quote:

uydu alıcısına herhalde olmaz.analog kartı dijital yayın veren bi cihaza bağlayamazsın bence.yani pek bi bilgim yok o konuda.evet kumandayı kullanamıyorsun dcsaler ile.channel sekmesinden dediğim gibi ayarları tek tek deneyebilirsin.elbet bi ayarda kanalları bulursun

ufak bı anten taktım sızın dedıgınız ayarlardan kanal arattım ama hıc bı goruntu gelmedı...baska ayarlarmı war acaba?bırse ses gelmesı ıcın tv kartından hangı kısmından ses kartına kablo baglıcam ??
  • bilmem aklıma o dediklerim haricinde başka ayar gelmiyor.forumda biri dscaler için bi konu açmıştı sanırım.orda anlatıyordu nasıl ayarlama yapılacağını.forumda aratıp bulabilirsin.ses gelmesi için tv kartının yeşil ucunu ses kartının mavi ucuna bağlamalısın.tv kartının kutusundan o kablo çıkıyor olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 20 Ağustos 2011; 0:06:55 >
  • quote:

bilmem aklıma o dediklerim haricinde başka ayar gelmiyor.forumda biri dscaler için bi konu açmıştı sanırım.orda anlatıyordu nasıl ayarlama yapılacağını.forumda aratıp bulabilirsin.ses gelmesi için tv kartının yeşil ucunu ses kartının mavi ucuna bağlamalısın.tv kartının kutusundan o kablo çıkıyor olmalı

ılgınız ıcın gercekten cok tsk ler...ses sorununu hallettım..bı kac kanal cokk karıncalı ama az bucuk bı goruntu geldı acaba anten mı yetersız kı guzel cekmıo??yada baska bı ayar mı war tam anlamadım ben bıraz daha arastırım en ıyısı..yardımlarınız ıcın tsk ler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.