Şimdi Ara

AVERMEDIA AVER TV BOX 7 LIVE TV KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
19.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu kart sayesinde lcd monitörler tv olarak kullanılabiliyomuş.bilgisayarı açmadan.bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?



  • Evet doğru arkadaşım.Ama sadece analog yayınları seyredebiliyosun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esess



    Evet doğru arkadaşım.Ama sadece analog yayınları seyredebiliyosun.

    peki görüntü nasıl?
  • hiç bilgisayar bağlamana gerek kalmıyor analog derken kablolu tv yi gayet rahatlıkla izleyebiliniyormu gereken bu alet ve lcd monitör sadece değilmi ses çıkışı için birde hoparlör gerekiyormuş sanıyorum kullananlardan yorumları bekliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kimyacı10


    quote:

    Orjinalden alıntı: esess



    Evet doğru arkadaşım.Ama sadece analog yayınları seyredebiliyosun.

    peki görüntü nasıl?



    Görüntü hakkında kullanmadığım için bir fikrim yok.Kablolu tv'yi bağlayabiliyorsunuz.Birde dışarıdan hoparlör bağlamak gerekiyo.Kullanan arkadaşlar varsa görüntü kalitesi hakkında bilgi verebilirler.
  • almak için düşünen arkadaşlar hiç şüpheniz olmasın ben yeni aldım kablo tv yayını için kullanıorum çok da memnunum
  • süper bi alet tavsiye ederim bende kabloluyu bağlıcam...

    capodicapi kablolu tv yi nasıl bağladın bilgi verirmisin
  • Arkadaşlar ben de TV kartı almayı düşünüyorum... ben de evdeki kablolu TV yi bağlamak istiyorum... bağlayabilirmiyim ? Zor ve zahmetlki olur mu nasıl olur ? nasıl oluyo bu iş biraz açıklarmısınız ?
  • ps2 baglandıgı zaman goruntu nasıl? bende 19'lcd var ve avermedıa tv box 7 almayı dusunuyorum sadece ps2 baglayıp oynamak ıcın. sızce ps2 gosterım kalıtesı nasıl? alınır mı? goruntu net mı???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gawain1985

    ps2 baglandıgı zaman goruntu nasıl? bende 19'lcd var ve avermedıa tv box 7 almayı dusunuyorum sadece ps2 baglayıp oynamak ıcın. sızce ps2 gosterım kalıtesı nasıl? alınır mı? goruntu net mı???



    bağladım gayet net bi göruntu var
  • arkadaşlar kablo tv yi nasıl bağladığımı sormuşsunuz cihazın arkasında altta anten girişi var kablo tv yi oraya takmak yeterli
  • sonradan frekansları tara derseniz kendisi bütün kanalları buluyor
  • benim merak ettigim

    22" LCD Monitor + bu alet = 600 YTL civarı

    22" LCD TV = 1.000 YTL civarı..

    peki neden herkes bu aletlere yonelmiyor? Dijital uydu alıcısını baglamanın yolu yokmu hic?
  • BENDE AVERMEDİA BOX W7 TV KARTI LADIM .ŞİMDİ SOYLE BIR SORUNUM VAR ,AYNI ANDA HEM PC HEM TV YI KULLANMAYIRUM . KUMANDADNIN UZERINDE P/P TUSUNA BAS DENIYOR KLAVUZDA AMA DENEDIM OLMUYOR ,YOKSA SADE TV OZELLIGI VE GORUNTUSU COK NET MEMNUNUM ,AMA DEDIGIM GIBI AYNI ANDA BEN PC ILE UGRASIRKEN DIGER TARAFTA TV NIN CALISMASINI ISTIYORUM AMA OLMUYOR BUNU NASIL YAPABILRIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ....
  • yokmu avermedıa tv box w7 yı.varsa yukardakı sorunum ıle ılgılı bır bılgı lutfennn
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jordan24

    BENDE AVERMEDİA BOX W7 TV KARTI LADIM .ŞİMDİ SOYLE BIR SORUNUM VAR ,AYNI ANDA HEM PC HEM TV YI KULLANMAYIRUM . KUMANDADNIN UZERINDE P/P TUSUNA BAS DENIYOR KLAVUZDA AMA DENEDIM OLMUYOR ,YOKSA SADE TV OZELLIGI VE GORUNTUSU COK NET MEMNUNUM ,AMA DEDIGIM GIBI AYNI ANDA BEN PC ILE UGRASIRKEN DIGER TARAFTA TV NIN CALISMASINI ISTIYORUM AMA OLMUYOR BUNU NASIL YAPABILRIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ....




    ilk önce eğer lcd ekran kulanıyorsan ekran çönürlüğünü biraz düşür sonra kumandadan pıp tuşuna bas olay bu kadar
  • lcd tv lerin fiyatının daha yüksek olmasının sebebi görüntü kalitesinin düşük çözünürlükte (sabit) oldudundan yayın dagılmaz ve neyse o gelir ekrana. lcd monitörler ise ekran kartları ve kendi orj çözünürlükleri ile uyumlu oldugundan takılan gerek analog gerekse digital yayınlarda yayını aktaran tv kartının kapasitesi oranında net ve ideal çözünürlüge ulaşırlar.yani lcd tv lerin kendi tunerleri kendi boyutuna göre ideal bi yayın verir ( dahili tunerli olanlar çok kaliteli olmuyor melsef) tv kartları ise hangi ekrana baglanırsa baglansın şartlanmıştır ve kendi çözünürlügü neyse ancak onu verebilir.( ekran boyutu büyüdükçe görüntüler ekran kartı na baglı veya direk degişkenlik gösterir.

    lcd tv (dahili tunerli) düşük çözünürlük lü tvler = ancak idare eder
    lcd monitör+ tv kartı ( iyidir tam ekran da az dagılır görüntü)-çok saglam bi ekran kartı ile

    lcd ekran + uydu alıcısı = mümkünse en iyisidir.




  • Yani Tv kartının max çözünürlük değeri analog yayınlarda önemli bir etken midir
    Yoksa Analog yayın her tv kartında aynı kalitede mi sunar
  • analog yayın her tv kartında ayn kaliteyi sunmuyor...kalite için tv kartının kullandığı bileşenler,yazılım ve codecler rol oynuyor..analog yayınların zaten çözünürlüğü düşük olduğundan isterse tv kartı full hd destekli olsun,bir anlamı yok...ancak tv kartınıza başka bir cihaz bağlarsanız ;misal ps2 o zaman çözünürlük olayı önem kazanır...ama ttv izlemek için çözünürlük bi önem teşkil etmiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

    analog yayın her tv kartında ayn kaliteyi sunmuyor...kalite için tv kartının kullandığı bileşenler,yazılım ve codecler rol oynuyor..analog yayınların zaten çözünürlüğü düşük olduğundan isterse tv kartı full hd destekli olsun,bir anlamı yok...ancak tv kartınıza başka bir cihaz bağlarsanız ;misal ps2 o zaman çözünürlük olayı önem kazanır...ama ttv izlemek için çözünürlük bi önem teşkil etmiyor.


    Peki bu özellikleri taşıyan hangi modeli öerirsiniz kabo tv yaynı izlemek için 22" lik bi monitörde
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.