Şimdi Ara

Avengers Age of Ultron Kazık DİKKAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazık yemenin son döneminden dönen biri olarak bu konuyu sizlere anlatıyorum. Malum film 2 gece önce internet ortamına düştü ve pazarlaması yapılmaya başlandı. Ben de dayanamayıp aramaya başladım ve kısa bir süre sonra buldum fakat görüntü beni pek memnun etmemişti. Daha farklı yollar deneyerek 2-3 tane Hd kalitesinde filmi bulunduran sitelerle karşılaştım kısa bir süre filmi Hd kalitesinde izlettikten sonra devamı yahut indirme işlemi için başka bir siteye yönlendiriyor. Yorumlarda yaklaşık 20 tane okudum ve hepsi olumlu Hd kalitesinde izlediğini öne sürüyordu. Bende para karşılığı üye olunan yere üye oldum ve filmi işleyeceğimi sanıyordum. Meğersem güzel bir kazık yemişim. Tekrar siteyi açtığımda beni farklı bir uygulamaya yönlendirdi ve para istedi her zamanki gibi. Geç de olsa tezgahı fark edip işlemlerimi iptal ettirdim zararsız boş hayalerle 1 Mayısı beklemeye koyuldum. Siz sakın böyle bir tuzağa düşmeyin benden demesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağol hocam sağlık olsun

• Hocam böyle ucuz numaralara kanmayın. Madem paranız var gidin sinemada güzelce kocaman ekranda izleyin.
  • Çok eski bir yöntem.
  • Böyle sistemlere inananlar gerçekten varmış demek ki. Bende diyorum bu adamlar kimleri kandırıyor
  • Yaa kazık atmaya çalışanlara kazık atarlar

• yanlış anlama da çok ucuz bir numaraya kanmışsın :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı görünce film kötü sandım. Güzelce başlık koymak zor olmasa gerek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi bile korsan yollardan izlemeye çalışanlar kazık yemeyi kesinlikle hak etmiştir. İyi olmuş darısı diğer korsancıların başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 1 Mayıs 2015; 3:57:36 >
  • komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Bu filmi bile korsan yollardan izlemeye çalışanlar kazık yemeyi kesinlikle hak etmiştir. İyi olmuş darısı diğer korsancıların başına.

Alin bendende o kadar hocam. Emek hırsızlığı ya başka birşey değil. Filmlerin kamera arkası videolarini izleyin rahat görürsünüz zaten milletin hakkına girdiginizi. O dekorlar, sahneler binbir emekle tasarlanıyor. Konu sahibi arkadaşa hem geçmiş olsun hemde iyi olmus diyorum sadece

• Bu tarz filmler en iyi sinemada izlenir. Zaten evde izlemek, bu filme hakaret gibi olurdu.
  • kanmayın böyle işlere,gidin sinemaya abicim
  • Bu numaraya kanan kaldı mı
  • Para verip sinemada izlemek yerine dandik kaliteyi indirmek için para vermek...
  • Korsanın amacı zaten para vermeden izlemek değil mi, yani para verip de korsan izlemeye çalışmak nasıl bir mantıktır o da ayrı bir konu.
  • Hocam belirtmek isterim dandik kalite değildi. Nasıl bir yabacı dizi 720p olarak internetten izliyorsanız aynı şekilde 15 dk bende izledim

• Yalnız arkadaş buraya konu açarak size iyilik etmeye çalışmış herkes eksiyi basmış. Ayıp ayıp

• bu ne ki
    benim bir arkadaşım youtube'da çakallarla dans yerine saçma sapan bir film izlemiş
    ertesi günde" çakallarla dans filminde neden aynı oyuncular yok" demişti
  • vay be böyleleri hala yaşıyo mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.