Şimdi Ara

aveami vodafone mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Bulunduğunuz yere göre değişir. Benim bulunduğum ve gittiğim yerlerde avea internet olarak biraz geride, vodafone önerrim şahsen, fiyat olarak çok bir fark olmadığı için.

Aktif olarak hem vodafone hem de avea kullanıyorum.

Karşılatırmam gerekirse Vodafone yavaş kalıyor. Avea dışarda yani sokakta, caddede, gittiğim yerlerde vodafone'dan hızlı ama sinyal kaybı olduğunda Avea'da yavaşlıyor. Evimde ve işyerimde telefonum wifi kullandığından kapalı alan sorun olmuyor.

Ayrıca dışarda TT Net wifi ve Doruk Net Wifi tavsiye ederim.

Mc Donald's larda TT Net wifi
    Starbucks'larda Doruk Net wifi kullanılabiliyor.

Superonlien, Smile, Turk.Net vb. birçok kurum interneti ucuza verdiklerini söylüyorlar ama HiÇ BiRi TT Net wifi gibi dışarda wifi hizmeti VERMiYOR. Bir tek Doruk Net'i gördüm.

TT Net Wifi noktaları için şu linke bakınhttp://ttnetwifi.com.tr/NeredenBaglanirim.aspx

Ayrıca TT Net wifi hizmetini yurtdışında da kullanıyorsunuz. Aynı linkten görebilirsiniz.

Ayrıca Tivibu abonesi olursanız TT Net wifi noktalarında ücretsiz izlersiniz kotanızdan götürmez. Ama Digiturk Play ve tvyo benzeri programlar kotanızdan götürür.

Ayrıca Avea'nın tivibu üyeliği var. Onu da avea'nın sayfasından görebilirsiniz

Avea icin paket onerinizvar mi peki. Turkcellden gecenler icin

Avea'da Süper İkili 500 veya 1000 paketlerini tavsiye ederim. Ben Süper ikili 500 tarifesini kullanıyorum. Bu tarife Eylül/2013'te başladığında 5 gb internet veriyerolardı, şimdi 4 gb'a inmiş. 5 gb'a abanıyorum ama bitiremiyorum. Bazen telefonumun hot spot özelliğini açık kullanıyorum ancak bitiyor.

Ben bu hattımdan fazla sms göndermem. Çünkü vodafone'daki tarifemde 1000 sms hakkım var. Gerçi onu da bitiremiyorum. Çünkü ayda 50-60 sms'ten fazlasını göndermiyorum.

Avea bu kadar pahaliysa turkcellde kalirim daha iyi. Numarasini tasiyanlara falan kampanya yapmiyorlar mi?
    4-5gb internet cok fazla bana. 2 gb yeterli

Pahalı derken neyi kastettin anlamadım. Aslında avea ucuzdur.www.avea.com.tr adresini ziyaret edersen orada da tarifeleri, interneti, paketleri ve bir çok şeyi daha detaylı görebilirsin.

www.avea.com.tr adresini ziyaret etmeden cevapları alamazsın. küçük harfle yazılmış detayları da dikkatli okursan MUHTEMELEN istediğin cevabı bulabilirsin. Ben detayları okuduğumda GENELDE pek çok sorunun cevabını bulurum.

• Çekiyorsa Avea çekmiyorsa Vodafone.
  • Her turlu avea :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.