Şimdi Ara

Avea Yüklenmeyen Kontör Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Mart Pazartesi günü sabah kontör zamanından kalma 150 kontör kartı Avea hattıma yükledim.Kart aktivasyonu yapılamıyor kartınız kullanımda değil müşteri hizmetlerini arayın diye bir mesaj aldım müşteri hizmetlerini aradım.Müşteri hizmetleri yetkilisi kartın arkalı önlü fotokopisini verilen faks numarasına faks çekmemi istedi faksı çektim en kısa sürede sorun çözülecek dendi.Bu süre içinde 5-6 defa müşteri hizmetlerini aradım her defasında inceleme devam ediyor deyip durdular.Olan her aramada giden 60 kr a oldu.Bugün 5 gün oldu hala arayan soran yok bende az önce uzun bir yazı yazıp müşteri hizmetlerine yolladım.Yarına kadar yükleme yapılmazsa 5 Avea hattımı Turkcell e taşıyacağımı yazdım.

Bu sitede arkadaşlar zaman zaman Avea müşteri hizmetleri su sıkıntımı halletmedi şunu çözemedi diye yazılar yazarlardı da bu kadarda olmaz derdim.Turkcell hattımda var orda bir sorun yaşasam nerdeyse hemen çözülüyor en kısa zamanda size dönüş yapılacak denip 5 gün bekletilmiyor müşteri.Bu berbat müşteri hizmetleri ile 3. sıra bile iyi bunlara.Hattımı taşırım giderim Turkcell e .

• tl devrine gecilmesine ragmen kontur kartı alıp bu çileyi çekmeyi göze almışsın en başından..
  • Kart kontör döneminden kalma tl döneminde almadım.
  • kartın son kullanım tarih i ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kartın son kullanım tarih i ne

muhtemelen 31 aralık 2009 veya 2010 dur
  • Aralık 2011 ama o önemli değil geçen ay yine Aralık 2011 de bitmiş kontör kartları yükledim hiç sorun çıkmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.