Şimdi Ara

Avea ya numara taşıyan varsa bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcellden aveaya hattımı taşıdım, kral tarife olarak açıldı, şimdi 20 tl yüklesem tarife benden anında ücret keser mi? yıllar önce avea hatlar mobil öğrenci açılınca hiçbir mesaj gelmeden 10 tl kesiyordu, o yüzden soruyorum?

birde kral tarife olduğumdan "20 tl yükleyin her yöne 50 dakika verelim" diye mesaj geldi, bu 50 dakika 1 aylık mı ve 20 tl hatta kalacak mı yoksa alacak mı? bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

turkcellden aveaya hattımı taşıdım, kral tarife olarak açıldı, şimdi 20 tl yüklesem tarife benden anında ücret keser mi? yıllar önce avea hatlar mobil öğrenci açılınca hiçbir mesaj gelmeden 10 tl kesiyordu, o yüzden soruyorum?

birde kral tarife olduğumdan "20 tl yükleyin her yöne 50 dakika verelim" diye mesaj geldi, bu 50 dakika 1 aylık mı ve 20 tl hatta kalacak mı yoksa alacak mı? bilgisi olan var mı?

Neden kessin, benden hiç bir zaman öyle bir ücret kesilmedi

50 dakika hediye, 20 lira hatta kalır. fakat onun için bi kayıt mesajı atmak gerekiyor bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

turkcellden aveaya hattımı taşıdım, kral tarife olarak açıldı, şimdi 20 tl yüklesem tarife benden anında ücret keser mi? yıllar önce avea hatlar mobil öğrenci açılınca hiçbir mesaj gelmeden 10 tl kesiyordu, o yüzden soruyorum?

KralTarife'deyken ücret almaz şuanda. Eğer MobilÖğrenci tarifesine geçersen 10 TL geçiş ücreti alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.