Şimdi Ara

AVEA WEBSMS!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şu anda 5 kontörüm var ama Avea'nın intertnet sitesinden WebSms ile mesaj atamıyorum!

"Hattınızda yeterli kredi bulunmamaktadır veya hattınız bu servisi kullanmaya kapalıdır" diyor.

Bu servisi kullnamak için en az kaç kontörünüz olmalı?

• aveada her servisi kullanmk için en az 12 kontör olması gerekiomuşşş..
  • o da iyi ilk defa duydum aveadan beklenir...
    quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

aveada her servisi kullanmk için en az 12 kontör olması gerekiomuşşş..
  • quote:

Tüh ben de 5 kontör daha transfer etmiştim 8 olmuş 2 sini harcamışrım neyse artık kontör alınca ha bi de ordan istediğin numaraya yollayabiliyosun dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

quote:

Tüh ben de 5 kontör daha transfer etmiştim 8 olmuş 2 sini harcamışrım neyse artık kontör alınca ha bi de ordan istediğin numaraya yollayabiliyosun dimi?

evet yollayabiliyorsun
  • gozun aydın
  • İlk attığın numara avea olsunki bedava msgından düşsün sadece 1 sms..

diğer gsmlere atarsan kontördüşüyor ilk atımda haberin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

İlk attığın numara avea olsunki bedava msgından düşsün sadece 1 sms..

diğer gsmlere atarsan kontördüşüyor ilk atımda haberin olsun

Yok galiba öle diil kime atarsan at kontörden düşmüyor mu yani?
  • web sms de avea dısındaki numaralara mesaj atsak webten
    ilk smsten sonra kont. gidiyomu.????
    yardım pilisss!!!!
  • ilk mesajından kontor düşüyor..gerikalan 9 u bedava(kime olursa olsun)
  • mobil öğrenciysen ilk cektigin mesaj avea ise hediye mesajlarından dusuyo.. kontur dusmuyo...
  • 5 kontör varken internetten mesaj atamıyosunuz
    62 kontör olmayan kişiye ödemeli atamıyorsunuz
    1 kontörünüz varken çağrı atamıyosunuz
    telesekreterinin açık olduğundan bile haberi olmayan şahsı aradığınızda a sesinin duyar duymaz 2 kontörünüz gidiyor
    12, 23 vb.. dklarda hat bi güzel kesiliyor
    tek iyi yanı 10 dk 2 kontör kısaca biz ona 10 dk sı 4 hatta 6 kontör diyelim.. tek cazibesi bu.. tabi yukarıda saydığım maddi değeri olmayan
    saçma sapan şirket politikalarından dolayı kendinizi tuhaf hisseetmiyorsanız sorun yok. öğrenci için 6 hatta 10 kontör bile çok çok değerlidir. 10 kontör demek 200 dk dmetir. az mı? tabi 3 kontörünüz varken kapalı ve sekreteri açık olan telefonu aradıınızda 2 kontörünüz giderse 1 kontörlede çağrı yapamazsınız bu da apayrı bi cinslik..

1) geçen sene verdiklerini geri alacaklarına yemin etmiş gibidirler. haksızda bulamıyorum çünkü "hiçbir şey bedava değildir" felsefesi her zaman geçerlidir.

2) 4 kontörüm vardı, internetten ilk mesaj 1 kontör diğerleri bedava olmak üzere mesaj atmak istedim. karşıma çıkan yazı şu "yeterli bakiyeniz olmadığı için bu hizmetten yararlanamıyorsunuz" nasıl iyi dimi?

3) gidip sıfır bi avea hat alıyosunuz. kullanmaya başladınız hiç bi ayarıyla oynamadınız yönelndirme vb.. telefonu kapattınız sizi arayan kişiye direk telesekreter çıkıyor ve sekreterin konuşmasının ilk harfini duyduğunuz anda 2 kontörünüz kesiliyor.. peki hattı alan kişi herhangi bir talepte bulundu mu bunu için "hayır". pekala bu 2 kontör ne mi oluyor? bu benim tahminim. yukarıdaki arkdaşın bahsettiği üzre siz telefonu açınca 999 denen nuamradan kim aramış diye mesaj geliyor. benim gibi daha önce bedava bir hizmet sanan çok arkadaş vardır. böyle hizmeti bende veririm cebinizden para çalarak.. cam silici çocukalr gibi önce camı siliyorlar sonra parasını alıyorlar. sen bi talepte bulundun mu hizmetten yararlandın mı "HAYIR" MÜŞTERİ temsilcisi bayanda itiraf etti " kullanıcılar bilinçlendikçe kapatıyolar dedi" yani ne koparırsak KARDIR. öyle mi oluyor?

4) aynen avea ya yazdığım gibi yazıyorum. "adam ölecek ölmek üzere, 5-6 kontörü olan adamdan tek bir kelime duymak istiyor. ödemeli yapıyor duyduğu yanıt "aradığınız kişinin yeterli bakiyesi olmadığı için isteğiniz yerine getirilemiyor" hani 10 dksı 2 kontördü? 6 kontör demek 30 dk demek değil miydi arkadaşlar soruyorum size?
    tüm yazdıklarımı deneyebilirsinizi tek tek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 23 Şubat 2006 18:28:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.