Şimdi Ara

AVEA TARİFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar avea kontorlu hattımı faturalıya taşıyacım ancak bikaç aklıma takılan konu var.
    geçmek istedigim tarifehttp://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/saniyeli_hepsibir.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.saniyeli bu çünkü çok fazla konuşan biri deilim.bu tarife ile konuştugum kadar ödeyebilecegim.
    bu tarifede dk fiyatına kdv ve öiv nin dahil oldugu belirtiliyor.örnegin ayda 1000dk konuştugumda yaklaşık olarak 40tl gibi bir fatura ödeyecegim gibi görünüyor.yoksa bu miktarın üstüne vs vs vs gbi vergiler uygulanıyor mu ? sonuçta dk fiyatı üzerinde kdv ve ötv dahil edilmiş yani farklı bir süprizle karşılaşma ihtimalim olur mu ?







  • quote:

    örnegin ayda 1000dk konuştugumda yaklaşık olarak 40tl gibi bir fatura ödeyecegim gibi görünüyor

    Her yöne dakikası 35,14 KR olduğu zaman 1000dk 350Lira ediyor. 35TLye bu tarife ile yaklaşık 100 dk konuşabilirsiniz.Amacınız cok konuşmaksa bu tarife sizin için değil. Faturalı hat tarifelerinden fazla bilgim olmadığı için şu tarifeye geçin diyemeyeceğim.
  • kamuluysan 67 tl ye heryone 5000 dk konusursun en iyisi bu bence. kacirma. ama aveanin sagi solu belli olmaz.
  • Kamu personeli değilim malesefki ama aveanın 1000dk 59 lira olan tarifesi ilgi çekici görüyor.fiyatına kdv ve öiv dahilmiş.ancak avea shoptaki arkadaş ben daha hiç bi zaman faturanın 59 geldigini görmedim diyor.üzerinde vs vs bişiler daha eklenir kesin diyor anlamadım bu nasıl bir iş....
    bu tarifeyi kullanan arkdaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozdekozmetik

    Kamu personeli değilim malesefki ama aveanın 1000dk 59 lira olan tarifesi ilgi çekici görüyor.fiyatına kdv ve öiv dahilmiş.ancak avea shoptaki arkadaş ben daha hiç bi zaman faturanın 59 geldigini görmedim diyor.üzerinde vs vs bişiler daha eklenir kesin diyor anlamadım bu nasıl bir iş....
    bu tarifeyi kullanan arkdaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi ?



    Eğer dakikalarınızı aşmaz , sms göndermez , internet kullanmaz ve ekstra 444lü müşteri hizmetleri numaralarını aramaz iseniz , ve vergi ödemiyorsanız 59+1 lire kullanım vergisi toplamda 60 lira faturanız gelir. Onun dışında zaten yasal olarakta Avea ekstra ücret çıkarmak gibi bişey yapamaz. Diğer operatörlerde hattınız var ise bunu Aveaya taşırsanız fatura ücretiniz dahada düşer. Bilginiz dahilinde olsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.