Şimdi Ara

Avea taahhütsüz jet modem tarifesinden çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar avea jet modem tarifesinden çıkmak istiyorum ama taahhütsüz modem diye aldım Haziran da hiç kullanmasam yine gelirmiş.Yani çıkış işlemi yapmadan olmuyomuş.Neden bööle yapıyolar anlamıyorum yazın tatilim var 4 ay kullanmııcam ama sonra yine kullancam neden müşteriyi kendilerinden soğutuyorlar anlamıyorum.Halbuki gayet ekonomik ve makul bir tarifeydi neyse sağlık olsun bi daha mobilden intenet çekmiicem zaten...

    Benim asıl sormak istediğim geçen dönem(Nisan) faturanızı ödemezseniz hattınız kapanacaktır dediler.Ki ben de zaten buna uğraşıyorum acaba diyorum faturayı ödemesem de hattımı kapasalar.Sonra Bu ayın faturasını da ödeyeyim bitsin iş acaba böyle olur mu?
    Aksi takdirde hattı kapamak için bi vergi v.s. tarzı ödeme alacaklarmış hattı kapamak için onun tutarı da 45-75 arası değişir dedi.Bundan yırtmış olur muyum acaba hattını kapatan oldu mu hiçç bu tarifede ? onlardan bilgi almak istiyorum da.
    Hem neden bilgilendirmiyorlar ki bizi Turkcell in sayfasına gittim yazıyodu hattınızdan çıkarsanız şöyle olur böle olur altta yazıyodu Avea bunu yapmıyor.Sanırım bu yüzden ceza alıyorlar..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.