nasıl buluyorsunuz bu tarifeyi uygun mu ucuz mu / pahalımı yoksa daha avantajlı olan bir tarife veya operatör varmı.. eski mobil öğrenci den ve yaz tarifeli mobil öğrenciden bu tarifeye geçişlerin ücretsiz olduğunu yazıyorlar. bu konudaki fikir ve düşünceleriniz nedir.
Valla karadayı kardeş, bu konuyla ilgili bir topic zaten var, öncelikle ikinci bir topiği gereksiz buluyoruz. Yeni gelen tarife, diğerlerine, daha doğrusuna, mobil yaz tarfesine göre daha güzel görünsede, hediye sms lerin, sadece avea icinde kullanılabilir olması, kötü... Benim tavsiyem sana, Telsim cep öğrenci olur, şuan icin en iyi ve en ajantajlı olan odur.
hediye sms'ler tüm operatörlere açık olsaydı çook dha iyi olurdu. ayrıca 31ocak 2006'ya kdr da gprs üzerinden wap ücretsiz, hiç değilse her ay 2-3 saati fln ücretsiz olsaydı daha iyi olabilirdi. valal kendi kendini öldürüyor avea...
yaw bende eski tip mobil öğrenci tarifesi var sırf wap için geçilirmi. yani ne kadar performans aabilirim bu wap olayından onu merak ediyorum.
Bedava wap çok iyi ya...
Neyse hayırlısı olsun ne diyelim...
quote:
Orjinalden alıntı: ysn89
Bedava wap çok iyi ya...
Neyse hayırlısı olsun ne diyelim...
ama wap abi o agile kullanamazsın opera kullanamazsın arenaya giremesin(n-gageciler bilir) salla gitsin. neyse bizim ilk mobil ogrenci bitsin mecbur gececegiz gibi. yada daha güzeli çıkarsa ona geçeriz
ama wap abi o agile kullanamazsın opera kullanamazsın arenaya giremesin(n-gageciler bilir) salla gitsin. neyse bizim ilk mobil ogrenci bitsin mecbur gececegiz gibi. yada daha güzeli çıkarsa ona geçeriz
Abi olsun canımız sıkıldıkça fıkra falan okuruz... Melodi indiririz... her ne kadar melodi tarihe karışsa da olsun bedava nasıl olsa...
Film indiririz
ehueuhe sorma divx filan :D gerci ekşisözlüğer girebiliyon ya o yeter benim bi dünya kontorum ona gidiyor wapta acayip sarıyor ekşiye girmek. bir oraya bir oraya. 2-3 saat okuyorum bişiler.
quote:
Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER
ehueuhe sorma divx filan :D gerci ekşisözlüğer girebiliyon ya o yeter benim bi dünya kontorum ona gidiyor wapta acayip sarıyor ekşiye girmek. bir oraya bir oraya. 2-3 saat okuyorum bişiler.
ekşisözlük wap adresi ne?
arkadaslar simdi bilgisayara baglayip gprs uzerinden internet de mi ucretsiz olacak? anlamadim walla
wap.eksisozluk.com
@kirgiz yok abi o parali sadece cepten waptan gireceksin. biz ne diye agliyoruz saniyon :D
telsim wap ı bilgisayardan kullanabilioduk belki beles internetin onu acılabilir
telsim farklı gprs ayarı kullanmiyor avea ve turkcell de iki çeşit var biri wap digeri internet
peki pop 3 ayarlari yapsak mailleri beles alacak miyiz?
onada hayır. pop3 olayıda internet baglantisi istiyor. abi wapdan başka bişiyok.
lem olum ben wapı ne yapayım bana bol bol konuşmaya lazım sizin işiniz oyun
Hocam wapta hiç birşey yok. Ot gibi bişe walla.. Mazide kaldı o günler artık.. İnsan hiç olmazsa haftada bir gün bedava internet falan koyar bee.. Bedava wap ı kim ne yapsın
bedava wap ile en fazla mob.e-messenger.net 'ten msn'e girersiniz. ama ciddi ciddi tarifenin yeni hali oldukça kötü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme