Şimdi Ara

AVEA NIN YENİ ÇALIŞMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu dayatmadan mağdur olan herkes aramanın zaman bilgileriyle btk'ya şikayet etsin. Çok şikayet olursa soruşturma açıp cezayı basarlar. Btk sitesindeki kurul kararlarına bakarsanız tüketici şikayetleri sonucu inceleme yapılıp ceza verilen birçok konu mevcut.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea müşteri hizmetlerine bağlanmanın kısa yolu;

    telesekreterin ''bu mesaj ücretsizdir'' konuşmasından sonra 2000'i tuşlayın, eksik veya yanlış derse yine 2000'i tuşlayın kesin olarak bağlanacaktır.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat AVEA'nın ceza almasının bize yararı nedir?

    AVEA yine o parayı bizden bir şekilde alıyor nasıl olsa, müşteri hizmetlerini aramayı bile 60 kuruş yapmak bu çalışmaların başında.

    Adam gibi bunları denetleyen bir kurum, tüketiciyi koruyan bir kurum yok ki. BTK bassa 100k tl ceza neye yarar, AVEA o hizmeti sonlandırır başka hizmet başlar.

    Sen kardeşim tüketiciyi haklı görüp, kestiğin cezadan onları yararlandırabiliyor musun? İşte o zaman millet AVEA'yı hizaya getirir, tüm kötü eylemler şikayet edilir. Bunun yurtdışında özellikle ABD'de bir çok örneği mevcut. Firmayı 10 milyon dolar ceza kesiyorlar mesela mağduriyet yaşayan herkese 10 dolar düşecek biçimde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.